elwira,
Witamy witamy
No takiej frekwencji to sie chyba nikt nie spodziewal
Szef,
taif,
izam81,
BedBoys
doktorka,
qbas,
cezkrk,
elwira,
miras,
Chyba caly parking zajmiemy
elwira,
Witamy witamy
No takiej frekwencji to sie chyba nikt nie spodziewal
Szef,
taif,
izam81,
BedBoys
doktorka,
qbas,
cezkrk,
elwira,
miras,
Chyba caly parking zajmiemy
Bartoszyce pozdrawiaja!!! W tej chwili w Londynie siedze i bardzo zaluje ze nie bede z wami((
No ale moze latem jak przyjade to jakis zlocik zrobimy?![]()
Pozdrowienia!
Witam, nie ukrywam, że bardziej pasuje mi niedziela, bo w sobote mogę iść do pracy... Ale jestem w kontakcie z bedboyem i staram się)
No i po zlocie
Dzieki wszystkim za super zabawe
Ci co uciekli wczesniej niech żałują :wink: bo zapawa dopiero sie rozkrecala![]()
W kolumnie 5 autek wybralismy sie jeszcze na przejazdzke . POjechalismy na lotnisko w Dajtkach a pozniej wstapilismy na cos cieplego na starowke
Oto czesc fotek Jutro bedzie reszta
Reszta fotek
![]()
Oj bardzo żałujęszkoda, że taka propozycja nie padła wcześniej, bo na pewno bym nie odjechała. Ale dzieki za super spotkanie i do zobaczenia
![]()
dzięki za spotkanie !! cieszy fakt, że Olsztyn i okolice rosną w siłę![]()
następnym razem koniecznie jakaś grupowa wycieczka poza granice Olsztyna, może aura dopisze...
jak na koniec dnia uraczyłem się trasą Olsztyn - Pasym - Szczytno - Mrągowo ... czyli mroczno :twisted: , mokro, :twisted: mały ruch, :twisted: dużo zakrętów :twisted: :twisted: :twisted:, czysta radość z jazdy i mruczenie V6tki 8) , świetny odcinek (chyba się jutro przejadę jeszcze raz) !!
doktorka: czy przypadkiem nie minęliśmy się jak wylatywałem na szczytno ok 17.30 ? mignęła mi jakaś 156 ale skupiałem się bardziej na wypatrywaniu punktu dohamowania![]()
qbas- niestety, ale mam nadzieję że spotkamy się jeszcze na olsztyńskich drogach![]()
Witam.
Ja mam pytanko do kolegi ktory posiada AR 156 V6.
Co to sa za kable na silniku, bo ja takich w mojej falce nie mam
Pozdr.
Witam
Kurcze nawet nie zrobiłem zdjecia , a miałem aparat w kieszeni
Chłopaki no doszedłem do tego co jest , mianowicie wysiadła pompa paliwa , a raczej juz sie konczy wydaje takie dziwne odgłosy i całe szczescie bo juz wiem co sie dzieje z Bella
a tak wogóle pchanie z górki i pod górke a i w deszcz to raczej nie przyjemność
pozdrowionka i Szef wklejaj reszte zdjec poogladamy![]()
miras,
No ale przeciez na gazie tez ci chyba odpalac nie chciala ??
Reszta fotek dodana Jeszcze cezkrk, cos ma to moze wklei
e bez przesady mi sie podobaloNapisał miras
![]()
to auto doktorka, wiec raczej kolezankiNapisał Rafik
![]()
W zaleznosci o ktore kable ci chodzi to sa albo od CA albo od LPG
Proponuje wszystkim zainteresowanym kolejnymi spotkaniami dodac ten watek do "sledzonych " Opcja ta znajduje sie w prawym dolnym rogu Dzieki temu forum bedzie wysylalo powiadomienia na emila o nowych postach