A dużo was się spotyka z chrzanowa? i gdzie przeważnie? czy raczej śmigasz na krk lub inne miasta?
A dużo was się spotyka z chrzanowa? i gdzie przeważnie? czy raczej śmigasz na krk lub inne miasta?
Tutaj jest bardzo ciężko coś zorganizować ludzie jacyś dziwni są bo tyle wloszek jezdzi w okolicach a narazie nie udało mi się nic zorganizować bo brak chętnych, dogadałem sie z kolegą z olkusza tak że powoli coś zaczyna sie dziać, co do krakowa to tam jezdzilem swojego czasu i spoty są naprawde fajne, to kręgle, gokardy itp. w ktrótce będę musiał znów sie tam wybrać bo narazie nie miałem czasu bo praca. i nie powiem że taki wyjazd troszke kosi po kieszeniale jest warto
tam zloty są co dwa tygodnie w środe, i z tamtą ekipą jezdziłem do bielska itp na zloty to sa super imprezki taka wyprawa jest warta każdego grosza
tak że jak będzie jakiś taki wypad to postaraj się jechać.
Najwyżej będziemy jeździć razem do i może jeszcze kolega z olkusza będzie jezdzil z nami na kraków.
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
Ok pomyślimy w następnym tygodniu auto już powinno być załatwione i dopuszczone do ruchu to wtedy dam znać tutaj lub napisze do Ciebie na PW że możemy nad czymś myśleć
ok to powodzenia z autkiem i do zobaczenia
ja tez jestem chętny na spocika, tylko, że mi pasuje Chrzanów i do Olkusza tez mogę podjechać. na Kraków się niestety nie wybieram.
Jaworzno również pozdrawiai też byłabym w miare możliwość chętna na spocik mały
Jeżeli chodzi o ubezpieczyciela polecam HDI również nie dostajesz minusa za wiek więc OC + AC wyszło w bardzo fajnej cenie w moim przypadku![]()
Hmmm byłem w paru ubezpieczalniach itd. mam już te więcej niż 25 lat i jestem w PZU z tatą 7 lat pokazałem to wszystko i naj taniej wyszło w czymś takim jak Inter Risk za OC+AC wyszło 2100zl. na cały rok wiec nie wiem czy szukać dalej po tych axa i innych czy już to w miarę kwota i przy tym zostać kobieta mówiła że jak coś by się stało odpukać to w miarę wypłacają a chyba to jest też ważne![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
witam sąsiadów, mam propozycję... jutro w K-cach będzie spocik na 3ch stawach, myślę się wybrać, może udało by się jakąś ekipkę zmontować i jechać razem??? A warto bo ludziska tam fajni i zacni, paru już poznałem![]()
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
mi w HDI wyliczyło stawkę OC+AC jakies 1300 PLN, oczywiście brane z mamą która ma 60procent zniżki
Co do tych 3 stawów to jaki jest plan ??
pozdrawiam