pozdrawiam alfaholików:
z błękitnej 156 na ramkach NEB, która 2 dni temu stała przy krajowej 7 przebiegającej przez Elbląg
ze srebrnej 156 na ramkach NEB, która dzisiaj stała na uboczu pod e.leclerc...
pozdrowienia od blucosmo 156 WPL![]()
pozdrawiam alfaholików:
z błękitnej 156 na ramkach NEB, która 2 dni temu stała przy krajowej 7 przebiegającej przez Elbląg
ze srebrnej 156 na ramkach NEB, która dzisiaj stała na uboczu pod e.leclerc...
pozdrowienia od blucosmo 156 WPL![]()
Pozdrowienia dla czarnej 159 widzianej koło Niedźwiedzkich. Nie zdążyłem odmrugać...
Pozdrowienia dla czarnej 159 tablice NDZ to chyba z Dzialdowa. A widziana na a406 w Londynie dzisiajKtoś z forum?
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
Siwa 156 Sportwagon przed liftingiem z pomalowanym na czarno Scudetto w miejscowości Antonin za Ciechanowcem, na blachach W... P, F, Albo E dalej nie zauważyłem bo się śpieszyłem, mignęła mi długimi, ja się wolno zorientowałem i awaryjne odpaliłem
pozdrowienia dla kolegi w 166 na nr BI dziś z S8 za Radzyminem w stronę Białegostoku!!!dzięki za fajne przywitanie
![]()
Pozdrowienia dla kierowcy GT na blachach W... E lub F bez ramek, choć ja też bezwidzianego dzisiaj na stacji paliw BLISKA w miejscowości Ciechanowiec.
Ja ostatnio łaziłem po stolicy regionu, jeszcze była siwa 156 przed liftem z takimi naklejkami, ale tylko przeleciała
Pozdrowienia dla kierowcy białej Brery na Mieszka![]()
Pozdrawiam kolegę w 159 srebrna z czarną maską i dachem BBI na Szelmencie :-)
Alfa Romeo 156 2.0 TwinSpark 1999 M.1.5.5