Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 98

Temat: 24.10.2010 Spot Arkadia poziom -2 niebieski godz 20.

Użytkownik Rowerzysta Avatar aeroDepeche
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.8 TS

Domyślnie

Pierwszy raz na spocie, było bardzo ciekawie
    Dzięki wszystkim za sprowadzenie pięknych samochodów. Było na czym oko zawiesić.
    Największe podziękowania dla kolegi z kabelkami, Bella odlatuje po wykasowaniu błędów!

Do zobaczenia na kolejnych.

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał aeroDepeche Zobacz post
    Dzięki wszystkim za sprowadzenie pięknych samochodów. Było na czym oko zawiesić.
    Największe podziękowania dla kolegi z kabelkami, Bella odlatuje po wykasowaniu błędów!

A ja dopiero z pracy wróciłem... I taka impreza mnie ominęła!!! wrrr.... Ale niedługo znów będzie okazja się spot-kać! A co do kolegi od kabelka, bo to chyba o Tobie Dakoolk, to może trzeba Ci pseudo na Magik zmienić hihi

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Brerrrrra V6

Domyślnie

Miło było wszystkich poznać ...z tym, że przy tej ilości nowych twarzy nie mam pojęcia kto jest kto

...brzmienie V6 - bezcenne!

Użytkownik Znawca Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 155v6; AR Stelvio Q

Domyślnie

Cytat Napisał YonasH Zobacz post
    Miło było wszystkich poznać ...z tym, że przy tej ilości nowych twarzy nie mam pojęcia kto jest kto
    michal ze 166...v6 od GMa nie jest takie zle... I wcale nie chla jak smok i nie ma zlego dzwieku! I mowcie co chcecie! gratuluje belli!
    Ostatnio edytowane przez krawat ; 25-10-2010 o 07:56

Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

Przede wszystkim dzięki wszystkim za super spocik! Dzięki "zapasowemu pilotowi" Belli Blann zmieniłem zdanie o klekotach i automatach oraz "legendarnej" dużej masie 159-ki. Jakoś tych wszystkich danych katalogowych nie widać po starcie z gazem w podłodze A dzięki wizycie we wnętrzu tejże 159ki oraz cudnej Brerki Yonasha będę się jednak wahał, czy GT będzie dominującym kierunkiem poszukiwań przy zmianie auta

Bo samo posiedzenie w GTVce Piotrka utwierdziło mnie w przekonaniu, że to właściwy kierunek w poszukiwaniu weekendowego fun-cara (mimo, że wygląda na to, że celami projektantów była maksymalizacja piękna zewnętrznego przy minimalizacji użyteczności - tj. ciasne wnętrze i mała masa) ale całościwo to Mam nadzieję, że na jakimś torowym zlocie będzie kiedyś okazja przejazdu V6-ką w tej budzie

Fotki i filmik wrzucę po południu z domku, bo nie mam ich ze sobą, ale widziałem sporo aparatów w tym kilka lustrzanek To jest prośba o niekitranie zdjęć, tylko pochwalenie się i to w jakiejś galerii online najlepiej a nie mailowo i pokątnie Oczywiście jakby ktoś się wstydził to chętnie przyjmę na maila gmailowego z takim samym nickiem, jak tutaj na forum

Cytat Napisał rivendell Zobacz post
    Witam
    Jeśli dalej będzie kropić, ja się niestety nie pojawię
    Decyzję podejmę w ostatniej chwili i pojawię się w Arkadii
    Mam niesprawne wycieraczki, więc nie chcę ryzykować
    pozdrawiam
    Cytat Napisał grzybek_bgi Zobacz post
    Hehe, to śmieszne ale ja mam dokładnie taką samą wymówkę Nie zdążyłem jeszcze kupić mechanizmu wycieraczek i jeżdżę bez licząc na ładną pogodę a tu już jest mokro...
    Już wiecie, że możecie żałować chłopaki, ale jeszcze raz powtórzę: ŻAŁUJCIE! rivendell na pewno skradłby trochę czaru 75-ce, a dodając do tego 155-kę grzybka - imprezka byłaby na pewno troszkę bardziej rozproszona I to też nie byłoby złe

Cytat Napisał michalepwa Zobacz post
    ziomy już nie pada!!
    więc się nie migać!!
    Redek czemu cie nie ma?? praca??
    No szkoda Radek, że Cię nie było, tak samo jak grzybka, bo nasz pochód spod Lidla byłby dużo bardziej imponujący Następnym razem trzeba na czoło postawić tylko dynamiczniejszego kierownika niż ten co wczoraj, bo się chyba średnio sprawdził

Dzieki za spocik Do zobaczenia za 2tyg mam nadzieje
    Gratulacje dla Piotrka za fajny materiał
    I dzieki dla Dakoolka (przez duże "D") za podłączenie pod sznurek i te lepsze i gorsze informacje
    Nie ma sprawy, podrzuć maila na PW to Ci puszczę screeny, posłałem na razie do siebie na maila, to będę mógł wysłać nawet z roboty.

Cytat Napisał Korek Zobacz post
    Dziękuje za spot zwłaszcza nowym osobą z innych for: forzaitalia, AH, za tak liczne przybycie, dziś na spocie podziwialiśmy AR 166,159,156,146,145,75,33,GTV,Brera.

Najliczniejsza uwagę zwróciły Brera i 75 (rzadkość na spotach)

Zjawiło się 23 auta.

Do następnego spotu za 2 tygodnie.

Zapraszam
    Jeszcze raz się powtórzę, spot był rzeczywiście super, jeszcze raz gratulacje dla organizatorów i uczestników

Cytat Napisał aeroDepeche Zobacz post

Cytat Napisał tomek_murawski Zobacz post
    A ja dopiero z pracy wróciłem... I taka impreza mnie ominęła!!! wrrr.... Ale niedługo znów będzie okazja się spot-kać! A co do kolegi od kabelka, bo to chyba o Tobie Dakoolk, to może trzeba Ci pseudo na Magik zmienić hihi
    Nie ma sprawy A do Magika to mi jeszcze brakuje tyle co Wurstowi do salami Ale oba są kiełbasą, więc funkcję spełniają Ja na razie spełniam funkcję kasownika błędów

Cytat Napisał YonasH Zobacz post
    Ciebie również było miło poznać i przywitać piękną Brerkę w naszym gronie, mam nadzieję, że będzie kiedyś okazja się przejechać, bo każda Brerka ma absolutnie pięknie wyglądać (szczególnie w takim kolorku), ale z tym silniczkiem musi też konkretnie jeździć A moją facjatę dla przypomnienia znajdziesz w wątku o takim tytule na forum
    Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...

Użytkownik Znawca Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 155v6; AR Stelvio Q

Domyślnie

Dakoolk posiałem gdzieś karte... Ale ją znajde..
    Możesz podesłać na gmaila z moim nickiem
    Co do fotek to jeszcze sam nie widziałem...

Ja też pozdrawiam organizatorów.. A kto organizował ??

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

Cytat Napisał dakoolk Zobacz post
    Już wiecie, że możecie żałować chłopaki, ale jeszcze raz powtórzę: ŻAŁUJCIE! rivendell na pewno skradłby trochę czaru 75-ce, a dodając do tego 155-kę grzybka - imprezka byłaby na pewno troszkę bardziej rozproszona I to też nie byłoby złe
    No niestety, do następnego razu powinienem już mieć wycieraczki więc się pojawię Bo bez nich jeżdżę żeby nie skłamać już chyba miesiąc a że robię mało km i wypadały dni bez deszczu to mi to nie przeszkadzało
    No i podtrzymuję prośbę o podłączenie mojej czerwonej pod kompa jeśli można??

Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

Dakoolk posiałem gdzieś karte... Ale ją znajde..
    Możesz podesłać na gmaila z moim nickiem
    Co do fotek to jeszcze sam nie widziałem...

Ja też pozdrawiam organizatorów.. A kto organizował ??
    No to szukaj, szukaj Pooglądamy te tarcze od 75-ki , bo ja skriny już posłałem
    Aha - a organizował jak zwykle p.maiki

Cytat Napisał grzybek_bgi Zobacz post
    No niestety, do następnego razu powinienem już mieć wycieraczki więc się pojawię Bo bez nich jeżdżę żeby nie skłamać już chyba miesiąc a że robię mało km i wypadały dni bez deszczu to mi to nie przeszkadzało
    No i podtrzymuję prośbę o podłączenie mojej czerwonej pod kompa jeśli można??
    No to robisz wycieraczki (bo niedługo Ci się przyda też spryskiwacz ) i przyjeżdżasz, ale z kabelkiem to musisz przed spotem popytać kolegów w Alfaclubu o przejściówkę z 3 pinów na OBD2, bo wczoraj już jeden kolega się napalił, ale właśnie miał 4-piny w 145
    Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 25-10-2010 o 09:32

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    159SW 2009 2.0 JTDM

Domyślnie

Też wszystkim dziękuje za spocik. Cieszę się że przekonaliście się do Arkadii bo po temacie zlotu w Markach słabo to wyglądało.
    Cytat Napisał dakoolk Zobacz post
    Aha - a organizował jak zwykle p.maiki
    Tu nie ma co organizować poprostu to cykliczny zlot AC co 2 tygodnie a teraz widać że raczej AR z Wawy niż samego AC co bardzo cieszy bo co z tego że różne fora jak ta sama pasja. Do zobaczenia na kolejnym Korek już napisał odpowiedni temat.

PS
    Rekord w ilości AR w Arkadii to chyba 32 albo 36 z tamtego roku więc może w tym roku uda się go poprawić
    Pozdrawiam
    Michał (p.maiki)
    Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014

Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

Cytat Napisał p.maiki Zobacz post
    Też wszystkim dziękuje za spocik. Cieszę się że przekonaliście się do Arkadii bo po temacie zlotu w Markach słabo to wyglądało.

Tu nie ma co organizować poprostu to cykliczny zlot AC co 2 tygodnie a teraz widać że raczej AR z Wawy niż samego AC co bardzo cieszy bo co z tego że różne fora jak ta sama pasja. Do zobaczenia na kolejnym Korek już napisał odpowiedni temat.

PS
    Rekord w ilości AR w Arkadii to chyba 32 albo 36 z tamtego roku więc może w tym roku uda się go poprawić
    No tak, napisałem tak trochę w uproszczeniu w sumie to pisząc to wiedziałem, że nie ma co organizować, wiedziałem też że te spoty na początku są ogłaszane na stonach Alfaclubu, ale w filmiku na YouTube wpiszę chyba spot Alfisti

No a do rekordu (36) brakło w sumie 13 aut - z tego 3-4 miało być, a odwołało Kiedyś trzeba się po prostu ustawić na bicie tego lokalnego rekordu, a posiadacze kilku AR w domowej/rodzinnej stajni muszą zorganizować dodatkowych kierowników i przyjechać "wszystkimi"
    Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 25-10-2010 o 11:01