Pierwszy raz na spocie, było bardzo ciekawie
Dzięki wszystkim za sprowadzenie pięknych samochodów. Było na czym oko zawiesić.
Największe podziękowania dla kolegi z kabelkami, Bella odlatuje po wykasowaniu błędów!
Do zobaczenia na kolejnych.
Pierwszy raz na spocie, było bardzo ciekawie
Dzięki wszystkim za sprowadzenie pięknych samochodów. Było na czym oko zawiesić.
Największe podziękowania dla kolegi z kabelkami, Bella odlatuje po wykasowaniu błędów!
Do zobaczenia na kolejnych.
Przede wszystkim dzięki wszystkim za super spocik! Dzięki "zapasowemu pilotowi" Belli Blann zmieniłem zdanie o klekotach i automatach oraz "legendarnej" dużej masie 159-ki. Jakoś tych wszystkich danych katalogowych nie widać po starcie z gazem w podłodzeA dzięki wizycie we wnętrzu tejże 159ki oraz cudnej Brerki Yonasha będę się jednak wahał, czy GT będzie dominującym kierunkiem poszukiwań przy zmianie auta
Bo samo posiedzenie w GTVce Piotrka utwierdziło mnie w przekonaniu, że to właściwy kierunek w poszukiwaniu weekendowego fun-cara (mimo, że wygląda na to, że celami projektantów była maksymalizacja piękna zewnętrznego przy minimalizacji użyteczności - tj. ciasne wnętrze i mała masa) ale całościwo toMam nadzieję, że na jakimś torowym zlocie będzie kiedyś okazja przejazdu V6-ką w tej budzie
Fotki i filmik wrzucę po południu z domku, bo nie mam ich ze sobą, ale widziałem sporo aparatów w tym kilka lustrzanekTo jest prośba o niekitranie zdjęć, tylko pochwalenie się i to w jakiejś galerii online najlepiej a nie mailowo i pokątnie
Oczywiście jakby ktoś się wstydził to chętnie przyjmę na maila gmailowego z takim samym nickiem, jak tutaj na forum
Już wiecie, że możecie żałować chłopaki, ale jeszcze raz powtórzę: ŻAŁUJCIE!rivendell na pewno skradłby trochę czaru 75-ce, a dodając do tego 155-kę grzybka - imprezka byłaby na pewno troszkę bardziej rozproszona
I to też nie byłoby złe
No szkoda Radek, że Cię nie było, tak samo jak grzybka, bo nasz pochód spod Lidla byłby dużo bardziej imponującyNastępnym razem trzeba na czoło postawić tylko dynamiczniejszego kierownika niż ten co wczoraj, bo się chyba średnio sprawdził
Nie ma sprawy, podrzuć maila na PW to Ci puszczę screeny, posłałem na razie do siebie na maila, to będę mógł wysłać nawet z roboty.
Jeszcze raz się powtórzę, spot był rzeczywiście super, jeszcze raz gratulacje dla organizatorów i uczestników
Nie ma sprawyA do Magika to mi jeszcze brakuje tyle co Wurstowi do salami
Ale oba są kiełbasą, więc funkcję spełniają
Ja na razie spełniam funkcję kasownika błędów
Ciebie również było miło poznać i przywitać piękną Brerkę w naszym gronie, mam nadzieję, że będzie kiedyś okazja się przejechać, bo każda Brerka ma absolutnie pięknie wyglądać (szczególnie w takim kolorku), ale z tym silniczkiem musi też konkretnie jeździćA moją facjatę dla przypomnienia znajdziesz w wątku o takim tytule na forum
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Dakoolk posiałem gdzieś karte... Ale ją znajde..
Możesz podesłać na gmaila z moim nickiem
Co do fotek to jeszcze sam nie widziałem...
Ja też pozdrawiam organizatorów.. A kto organizował ??![]()
No niestety, do następnego razu powinienem już mieć wycieraczki więc się pojawięBo bez nich jeżdżę żeby nie skłamać już chyba miesiąc a że robię mało km i wypadały dni bez deszczu to mi to nie przeszkadzało
No i podtrzymuję prośbę o podłączenie mojej czerwonej pod kompa jeśli można??![]()
No to szukaj, szukajPooglądamy te tarcze od 75-ki
, bo ja skriny już posłałem
Aha - a organizował jak zwykle p.maiki
No to robisz wycieraczki (bo niedługo Ci się przyda też spryskiwacz) i przyjeżdżasz, ale z kabelkiem to musisz przed spotem popytać kolegów w Alfaclubu o przejściówkę z 3 pinów na OBD2, bo wczoraj już jeden kolega się napalił, ale właśnie miał 4-piny w 145
![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 25-10-2010 o 09:32
Też wszystkim dziękuje za spocik. Cieszę się że przekonaliście się do Arkadii bo po temacie zlotu w Markach słabo to wyglądało.
Tu nie ma co organizować poprostu to cykliczny zlot AC co 2 tygodnie a teraz widać że raczej AR z Wawy niż samego AC co bardzo cieszy bo co z tego że różne fora jak ta sama pasja. Do zobaczenia na kolejnym Korek już napisał odpowiedni temat.
PS
Rekord w ilości AR w Arkadii to chyba 32 albo 36 z tamtego roku więc może w tym roku uda się go poprawić
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
No tak, napisałem tak trochę w uproszczeniuw sumie to pisząc to wiedziałem, że nie ma co organizować, wiedziałem też że te spoty na początku są ogłaszane na stonach Alfaclubu, ale w filmiku na YouTube wpiszę chyba spot Alfisti
No a do rekordu (36) brakło w sumie 13 aut - z tego 3-4 miało być, a odwołałoKiedyś trzeba się po prostu ustawić na bicie tego lokalnego rekordu, a posiadacze kilku AR w domowej/rodzinnej stajni
muszą zorganizować dodatkowych kierowników i przyjechać "wszystkimi"
![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 25-10-2010 o 11:01