Dzięki Sławek i Luck. Wyczytałem że do mojej powinny być ET35 i chyba się walnąłem. Jeżeli chodzi o szlifowanie to była kwestia jednej krawędzi ostrej która przylegała mi do felgi a nie heblowanie całych płaszczyzn. Spodziewałem się że w ogóle ktoś zapyta co i jak. Mam brembo a co do stali to pracuję przy stali wiele lat. Jarzma hamulcowe są odlewami więc poziom jakości wykonania podstawowej bryły jest wysoko zaniżony i zapobiegawczo jest w odlewnictwie stosowane sporo naddatku. Krawędź ostra w odlewie ma znikomą rolę wsparcia przy naprężeniach pomijając fakt że to żeliwo więc gdy by (jak tu było ujęte) klocek hamulcowy nie był wyposażony w izolującą ścianę separującą chyba temperatura zagotowałaby nam nieściśliwy płyn hamulcowy i dupa. To tarcza przyjmuje temperaturę. Zapytałem bo z mojej wiedzy i technicznego punktu widzenia mogłoby to być możliwe i akurat w tym przypadku nie wpłynęłoby to na bezpieczeństwo. Wystarczyłoby kulturalnie odpowiedzieć że się nie zna przypadku lub że się nie poleca ale Ludzie lubią jednak rugać innych dlatego stronię od komunikacji w tej formie. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Fanów belli. Piękne auta i jedyne w swoim rodzaju.