bedzie sporo spawania, gdzie robisz?
bedzie sporo spawania, gdzie robisz?
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Hmmm , jak Ci mówiłem
Ze na jednej czy tam dwóch dziurkach się nie skończy , rudę masz tak gdzie generalnie ja , jutro jeszcze Ci podeśle zdjęcia w którym miejscu musisz jebnąć młotkiem aby pojawiły się kolejnebo to co widzisz to jeszcze nie wszystko ;P hehehehehe
ja byłem pod tym względem jeb*** i wszędzie śrubokręta wciskałem ( bez skojarzeń;P )
A co do tego elementu to powiem szczerze ze nie wiem co to . I te ząbki jeszcze hmm to nie jest coś z fotela ? ale naprawdę nie wiem .
A na końcu powiem że ostatnie twoje zdjęcia rozebranej budy to myślałem ze skopiowałeś ode mnietylko ze ta kiera inna ( kolorek , dziuroland hmmm jak u mnie
)
No z tym zwalniaczem schowka ciut trzeba się pobawić, z odpływami w podłodze to trochę im nie wyszło ale swoją drogą nasuwa się jedno pytanie dlaczego parują szyby, ale powiem wam szczerze że jak jest dobrze wszystko zakonserwowane np podłoga to nie ma czegoś takiego, u mnie poza zrobieniem bagażnika małe ogniska rdzy znalazłem tylko tam gdzie lewarek się podkłada no i naturalnie na przednich słupkach pod zderzakiem, najlepsze że temprolota SW jak miałem ten sam rocznik to tam słychać było w ciszy jak rudy żre i deska do podnoszenia była potrzebna.
Ostatnio edytowane przez Michu1 ; 18-01-2011 o 16:11
Witam!
Wziołem się w końcu za składanie mojej 155 i miałem zdjętą klapkę i za nic nie mogę jej założyć spowrotem jak by ktoś miał jakąś fotkę tych sprężynek to byłbym wdzięczny za podesłanie
Alfa Romeo 155 1.7 TS 8V 115KM
O to Ci chodziło?
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
tak dokładnie o to dzięki wielkie
Alfa Romeo 155 1.7 TS 8V 115KM