ja tam lubię 'blachary', ale takie co lecą na samochód... a nie na gościa, bo ma samochód, czy coś w ten deseń![]()
ja tam lubię 'blachary', ale takie co lecą na samochód... a nie na gościa, bo ma samochód, czy coś w ten deseń![]()
jeżdże 147 i zacytuje kolege z forum " jo mom wyebane".
147 to swietny samochód, kiedys tez uwazałem ze jest bardziej kobiecy ale kupilem bo nadażyła sie okazja i musiałem zmienic zdanie ;d kobiece samochody to vw beetle, citroen c3 i tym podobne. Wszystkie Belle są dla meżczyzn
147 to auto gejowskie![]()
Jak się wsiada do 147 to ma się wrażenie, że za bardzo lubi się swoich kolegów
A tak serio to 147 jest spoko. Gejowsko-kobieca to jest Julcia. I to tak bardzo, że jedna z dziewczyn ode mnie z pracy zrezygnowała z kupna Giulietty na korzyść Mazdy 3 bo Alfa była "za słodka"![]()
Alfa Romeo to nie jest pedalski samochód!
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Mam podobne wrażenie że nie którzy myślą że auto akurat musi być pokroju jakiegoś dużego szmelcwagena czy czegoś innego i dla faceta musi być duże. Wydaje mi się Ci co mówią że np. taka 147 lub podobno segmentowe auta (nie mówię tutaj o typowo babskich samochodach) jest dla tylko dla kobiet i są pedalskie mają chyba jakiś kompleks który nie pozwala im jeździć mniejszym autem a wielkość swojego przyrodzenia rekompensują wielkim samochodemCzasami jak niektórych słyszę to mam przynajmniej takie wrażenie. Owszem kobiety zazwyczaj wybierają małe auta ale jak by nie patrzeć to chyba taką 147 jeździ chyba więcej facetów niż kobiet
![]()
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 06-08-2014 o 17:29
nie jestem wielkim fanem niemieckiej motoryzacji - bo ona porywa dopiero w jakimś super drogim wydaniu - ale określenia w tym stylu mnie rażą.
myślę, że sonda wyjaśnia jak jest się postrzeganym w 147. ale nie przejmuj się, większość nie zawsze ma rację - mimo że tu jestem z większością.
dziwnie się czyta twoje słowa o kompleksach, jak trochę wyżej stoi ten nieszczęsny szmelcwagen.
Wolę jeździć babską 147 niż wymieniać co 3 lata podłogę w 156 ; D
Alfy dla gejów![]()