A1 wychodzi, że jest płatna http://autostrady.automoc.pl/autostr...a1-oplaty.html takie są opłaty w tych poszczególnych punktach. O A4 niby pisze, że Katowice - Kraków płatna no ale głowy uciąć sobie nie dam. A termin mamy nadzieję przed świętami![]()
Wodzisław - parking na byłej zajezdni pkp (tam gdzie był ostatni jesienny spot)
Wodzisław - parking przy PKSie
Rybnik - zalew Elektrowni Rybnik (konkretne miejsce do ustalenia)
Inne - wpisz w poscie "gdzie" po kliknieciu w tą opcje
A1 wychodzi, że jest płatna http://autostrady.automoc.pl/autostr...a1-oplaty.html takie są opłaty w tych poszczególnych punktach. O A4 niby pisze, że Katowice - Kraków płatna no ale głowy uciąć sobie nie dam. A termin mamy nadzieję przed świętami![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Tak jak mówisz to jest hmm.. około 10km bliżej. Biorąc pod uwagę, że wskakuję na A4 i z A4 na A1 to opcja autostrady jest wygodniejsza+szybszapoza tym jeszcze nie sprawdzałem v max. swojej Belli
Tylko teraz kwestia opłat za autostrady jeśli mam płacić za nie to pewnie pojadę tak jak piszesz
Oczywiście o ile będzie dogodny termin
---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
No to Koleżanka mnie uświadomiła że pojadę trasą zaproponowaną parę postów wyżej
---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:35 ----------
Albo zjadę na wcześniejszym zjeździe przed A1.
w sumie to nawet chyba lepiej będziesz miał zjechać na gliwicach przed a1 bo do elektrowni wydaje mi się jest lepszy dojazd.
kolego na Twoim odcinku ani A1 ani A4 nie sa platne, moim zdaniem najlepsza droga z Opola to A4 az do zjazdu na Gliwice, Rybnik na droge 78, potem juz praktycznie caly czas prosto![]()
Jako, że zostało jeszcze troche czasu do końca ankiety, to może zaproponuje nieśmiało jakis termin lub nawet dwa, co by kazdy mógł sobie wybrac, itp.
Wiec proponuje oczywiscie kwiecieńprzed świetami:
1. 9 - 10
2. 16 - 17
celowo podałem dwa dni sobota - niedziela, aby kazdy mógł sie wypowiedziec jakie terminy by były możliwe.
Jako, że mamy jeszcze troche czasu to piszcze co Wy byscie proponowaliNo chyba, że chcecie jeszcze szybcie??? Tylko, że narazie jeszcze mało ludzi sie obudziło i mogą byc kłopoty z szybszym zebraniem ludzi...
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
Widac, że rybnik przoduje, ale jak chcemy robic tam biwak, to trzeba miec do tego dogodne miejsce. Jest tam takie miejsce?
Ja proponuje 17 kwietnia - niedziela lepsza niż sobota, bo niektórzy pracują - wcześniej myślę się nie zorganizujemy - to moje zdanie![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Po południu to w sobote trzeba miec wolneNo ale to sie jeszcze zobaczy jak sie wiekszosc szanownego grona obudzi
![]()
Jeżeli nic mi nie wyskoczy to podjechałbym na spocik. Myśle że jeszcze kilku Alfaholików mógłbym zabrać z mojej okolicy.
Jeśli chodzi o termin to lepiej żeby była to niedziela
Tyle odemnie
Pozdrawiam
dobra to jak coś ustalicie to napiszcie concrety he he
Ja może tez wpadnę,