Strona 8 z 34 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 333

Temat: [Zapowiedź] Zlot Alfistów w Esztergom na Węgrzech. ALFA CITY

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Ja myslalem zeby wyjecahc z slaska tak kolo 17 okolo 23 - 0 powinnismy byc na miejscu. tyle ze trzeba by bylo nocleg zalatwic i wracac w niedziele. ale to tylko moja propozycja. godzina taka bo bede szedl na rano a Natalia tez pracuje do 15:30 ale jak bedzie trzeba to i sie urlop wezmie :mrgreen:

AR_33
    Gość

Domyślnie

Panie i Panowie, wiem że jeszcze nie było podanego programu wyjazdu, ale większości osób juz pisałem na PW, że wstępnie planowal bym zbiórkę Wszystkich załóg około godziny 24.Myślę że dobrym miejscem na spotkanie był by Cieszyn. I na spokojnie wyjazd około 1 w nocy. Na miejscu jadąc spokojnie powinniśmy być około 6 rano. Mieli byśmy czas na śniadanie i ewentualne zakwaterowanie się przed rozpoczeciem imprezy.
    Pamiętajmy że są juz potwierdzone osoby z Łodzi, a bardzo prawdopodobne jest że będą też koledzy z Pomorza Zachodniego no i z Poznania :wink:
    Wszelkie sugestie będą brane pod uwagę 8)

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Panie i Panowie, wiem że jeszcze nie było podanego programu wyjazdu, ale większości osób juz pisałem na PW, że wstępnie planowal bym zbiórkę Wszystkich załóg około godziny 24.Myślę że dobrym miejscem na spotkanie był by Cieszyn. I na spokojnie wyjazd około 1 w nocy
    z naciskiem na spokojnie :mrgreen: bo ostatnio jak ze zlotu wracalismy to do 150 km\h dochodzilo a u mnie to powyzej 120 zaczyna sie wytwarzac proznia w baku
    A tak pozatym to jestem otwarty na propozycje a Ty Aerze zapewne bedziesz jechal przez żory to po drodze sie do Ciebie i Pawla dolaczymy :mrgreen:

Korczu
    Gość

Domyślnie

Robert mysle ze propozycja z Cieszynem jest calkiem dobra.jestem za ale co ja bede robil jak juz wroce z pracy chyba z podniecenia nie bede mogl sobie miejsca znalezc :mrgreen:

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Może i ja dołączę

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

Fred
    Gość

Domyślnie

75andrew155, nie mów MOŻE tylko dołączaj

Korczu, jak wrocisz z pracy to mozesz smialo przybyc do nas bo ja na pewno wezme dzien urlopu wiec jak tylko uzbieramy ekipe śląsko - dąbrowską to mozemy leciec wczesniej na Cieszyn.. pozwiedzać

No chyba ze ktos z centralnej lub pólnocnej polski zawita do nas wczesniej to jak najbardziej zapraszamy. (placu na tyle ze kilka alf wejdzie :mrgreen: )

FRED

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Jesli bedzie sie dało to lepiej wczesniej wyjechac, przespac sie gdzies na slowacji i rankiem dojechac na zlot.

Piotr_Z
    Gość

Domyślnie

Kochani, dawno tu nie zaglądałem i widzę, że wyrobiłem się jak przysłowiowe g.... w betoniarce. Oczywiście ja i dwie moję moje piękne kobiety jadą też. Mówię tu o oczywiście o mojej żonie i no kto mi powie ??? Oczywiście moja Alfa 164 hehe.

Prosze dopisać mnie i Ilonkę moją żonkę.

Oczywiście moja tylna kanapa zostaje do dyspozycji osób chętnych.

P.S. Lejek moja piekna czarna pozostaje do Twojej dyspozycji. Tak tak czarna nie czerwona

Ech madziary drżyjcie jedziemy do Was !!!!!

Kate
    Gość

Domyślnie

Paweł156, przychylam się do Twojej propozycji. Wiem, że to podraża koszt "wyprawy", ale dla mnie bezpieczeństwo jazdy przede wszystkim. Tylko pytanie, czy ktoś ma jakiś kontakt do pensjonatu na Słowacji który przyjmie taką liczbę osób? :wink:

To co Fred powiedział, potwierdzam! Wszystkich którzy przyjadą na śląsk wcześniej zapraszamy na filiżankę dobrego włoskiego espresso Oczywiście w warunkach domowych, bo knajpy "jeszcze" nie mamy :wink: DD

Piotr_Z
    Gość

Domyślnie

My z chęcią skorzystamy z zaproszenia. Wyjechalibyśmy spokojnie rano w piątek i nie spiesząc się pojechalibyśmy do Was, by wieczorem lub w nocy wyruszyć na podbój Węgier.