zdjęcia
zdjęcia
zarombiste fotki zes naczaskoł jestem pod wrazeniem niuni naszych:gitara:
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
No kto naczaskoł to naczaskoł ha haNapisał rufiki
DD
Podziękowania za mile spedzany dzionek grilik był super a wuszty przesmaczne no i piwo wyśmienite a gorzoła to nie wiem bo nikt mi nie poloł hehe. Jeszcza raz dziękuje wszystkim uczestnikom Leszczyńskiego grila a w szczegulnosci głównemu organizatorowi Ferrari-1. oby w tym roku było jak naj więcej takich spotów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <piwo>
RAFAL.M
No cóż tym razem ja dałem ciała (aczkolwiek pisałem że postaram się coś wykombinować, a nie że będę napewno). Niestety dopadło mnie i musiałem iść do lekarza no i wylądowałem na antybiotach. Teraz jeszcze bardziej żal mi du..ę ściska po oglądnięciu fotek. Życie jest okrutne, jak tydzień temu zajechałem do Krakowa to było nas aż trzech, a jak się trafił taki fajny grill to kur...de musiałem zdychać i brać prochy :cry: .Napisał Ferrari-1
W każdym razie dzięki za zaproszenie.[/b]
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Ja coś wiem o tym Lopezius bo ja już tydzień chorowałem i liczyłem, że na grilla wpadne bo już się poumawiałem nawet z rufiki co do drogi. Nie chałem tam nikogo pozarazać no i miałem gorączkęPo zdjęciach widać, że i tak bez nas dobrze się bawiliści i pogoda była dobra. Sezon na grille się zaczyna więc jakoś to sobie odbijemy
![]()
Oj widze ze Ferrarka zorganizował niezłą impreze, sezon grillowy rozpoczety, fajne fotyaz slinka cieknie :mrgreen:
a jak a cooo!!!!!
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Nooooo żałujcie było superDD