To się Luciano wreszcie Avatara porządnego doczekałeśNapisał luciano
Fajny!
To się Luciano wreszcie Avatara porządnego doczekałeśNapisał luciano
Fajny!
Ojj, tor zdecydowanie uzależnia, nawet zaczynam myśleć o udziale w ALT-ach, tym bardziej, że sprzęt strzelił mi focha, czym nie pozwolił na podszlifowanie umiejętności ;-)
Świetna atmosfera, przygotowanie i organizacja zlotu, zachęcam każdego do udziału w przyszłych odsłonach IK@Rowych spotkań.
No żal trochę 155 Q4 Darka, piękna sztuka była, liczę że po odbudowie znowu zabłyśnie.
Pozdrawiam, d.
[quote="Alfamaniak156"]Kolego czy Ty widziałes jak TVN TURBO podeszło do sprawy? Lepiej juz żeby nic nie mówili jak maja gadac takie głupoty i robic taką fuszerkę...Napisał Praga69-Beata
Poprostu żenada...
Rastas co Ty na ten "reportazyk"? Tak sie cholera staraliście, zorganizowaliście świetna imprezę na której nie było chyba osoby która źle by się czuła a tu NAS tak zdawkowo i do tego pod znakiem zapytnia![]()
alfamaniak 154
Widziałam,ale nie było tak najgorzej.Moim zdaniem po prostu odwalili tylko ten reportaż.Z drugiej strony chyba dobrze,ze co kolwiek powiedzieli?
Najśmieszniejsze jest to, że nic nie powiedzieli. Przysadzili komunał o Alfach Romeo okraszając to informacją, że dają frajdę (gdy jadą), są szybkie i kosztowne oraz, że jeden jest do tego stopnia szurnięty, że kupił pucharówkę. O co chodziło w całej imprezie, ani co to była za impreza nie zostało wspomniane. Ot kilku maniaków co to się zebrali pojeździć, a że mają setki, to cały tor sobie wynajęli. Na takie dictum gawiedź telewizyjna robi wielkie WOW i łyka bezrefleksyjnie kolejną reklamę. Dziennikarskie partactwo jakże dla współczesnej telewizji typowe. Dlatego właśnie nie mam od kilkunastu lat w domu telewizora.Napisał Praga69-Beata
przytocze słowa mojego ulubionego wokalisty:
"Nie życzę źle wam
Tylko jak włączę TV to bym was koorwy powystrzelał "
tv to syf! nie oglądami ten material widzialem w necie.. brak słów
A dziękuję :mrgreen:Napisał WlodekzPoznania
Świerzo upieczony z toru![]()