Moim zdaniem tył 156 jest lepszy od 159. 159 to takie ucywilizowane... dla tatyNo offense, nadrabia i tak przodem
![]()
Moim zdaniem tył 156 jest lepszy od 159. 159 to takie ucywilizowane... dla tatyNo offense, nadrabia i tak przodem
![]()
Ty chyba żartujesz, Tuti) tył 159 jest szlachetny niebywale. Dla taty to masz tył skody, nieważne octavia czy superb, albo każdy, bez wyjątku tył golfa.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Niestety, ale tyl w 159 odstaje designem od przodu. Przod jest ostro kreslony, w tyle jest zbyt duzo krągłości. Co prawda tylne światła są fajnie przymrużone, ale mogłyby być znacznie bardziej agresywne...
"...Alfa 159, the fact that you're breathing doesn't mean you're alive..."
BMW G01 LCI M40i 360PS/AR Stelvio 2,0 Multiair 200PS (2019-...)/Lexus IS200t 245PS (2016-2019) / AR 159 Sedan 2,0JTDM 170PS @206PS/420Nm Nero Carbonio (2011-2016) / AR 156 Sedan 2,4JTD CF3 140PS Nero fuoco (2008-2011)
Wg mnie i tył i przód w tym samochodzie są piękne i bardzo dobrze dopasowane do siebie. Ciężko by mi było podać model równie pięknego auta.
mi sie podoba i tyl i przod.W zadnym aucie tak mi sie nie podoba przod i tyl i to zarowno w sedanie jak i w SW
brawo Airen i Czarny, fajne chłopaki jesteście
no kurde KRS jak ktos mowi ze 159 ma brzydki tyl to chyba z zazdrosci tylko
Ale to przeżywacietroche dystansu do auta.
ja nie przezywam tylko poprostu nie pisze ze cos w 156 czy innym modelu AR mi sie nie podoba bo po co mam takie rzeczy pisac.Kazdy ma to co mu sie podoba
kolega od alfistów wymaga dystansu?
jak masz dystans to proszę, salony Skody czekają:O)