Sam bym lepiej tego nie ujął...
Do tego jeszcze kwestia jak szybko wskazówka dochodzi do ewentualnego końca możliwości... Czy jest tak, że powoli idzie i się zatrzymuje na końcu możliwości czy od np. 230km/h idzie jak by chciała a nie mogła...?
To własnie jest tak u mnie, że do 230 licznikowych idzie raz dwa, a później się gramoli. Kolega sprawdź na GPS do ilu się rozbuja Twoja Alfa i będziemy mieć punkt odniesienia
![]()
przy okazji maksymalnej prędkości to fajnie by było jak byśmy się kiedyś wybrali ekipą np na Nurburgring.
Byłem we wrześniu i na pewno wybiorę się tam na wiosnę, jak ktoś będzie chętny to zapraszam
![]()
Na początku marca będzie się można ugadywać na jeden z weekendów. Nie wiem czy już byłeś na Nurburgringu jak chcesz jakieś szczegóły to pisz na PW.
Był tu ostatnio zakład, na temat wytrzymałości skrzyni tak? a więc ja swoją 3.0 V6 trase Cieszyn- Wrocław pokonałem w 1.30min. od rozjazdu w gliwicach z 1 na a4 non stop do samego wrocławia 190-250km/h NON STOP! średnia prędkość wyszła mi 211 km/h a spalanie 15,5l - fotka już za niedługo bo mam na tel... tyle, że ja mam skrzynie manualną...
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
ps, dane resetowałem w tychach przy wjezdzie na A1
---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:22 ----------
Żorach *
nie wiem, czy sie smiac czy płakac po takim wpise...
O mnie, za mnie płacz albo turlaj się ze śmiechu. NIe po to kupiłem 3.0 żeby na autobanach gdzie wieśniaki w e36 jezdzą 200km/h ja nie mógłbym pojechać szybciej, i nie po to wkładałem w nią tyle kasy i czasu żeby teraz nie być pewnym za swoje auto, droga była pusta w tamtą bo to przed świętami...