szefuni0 ja mam kabel, a laptopa z fes'em mogę pożyczyć, się za bardzo nie znam bo tylko swoją diagnozowałem ale zobaczyć co za błędy i pokasować można bez problemu
Jutro też jadę do Leszna wypatrywać mnie na przemysłowej![]()
szefuni0 ja mam kabel, a laptopa z fes'em mogę pożyczyć, się za bardzo nie znam bo tylko swoją diagnozowałem ale zobaczyć co za błędy i pokasować można bez problemu
Jutro też jadę do Leszna wypatrywać mnie na przemysłowej![]()
hohoh oki bede wypatrywal uwaznieza to Ty mnie mozesz kolego wypatrywac na slowianskiej i spoldzielczej
![]()
1. Młody 25 + marta ( oba terminy ok)
2. Crokus (obojetnie)
3. Skipas ( oba terminy pasuja)4. Greciu (raczej obojętnie)
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
tak tak kolego ja mam PGS-ywiec mozesz wypatrywac uwaznie
ja tez bede wypatrywal
a w Lesznie beed gdzies tak okolice polodnia. No to jest nas 3 co musimy sie nawzajem wypatrywac.
Bo ja jade do Leszna - kolega Crokus tez jutro zawita do Leszna pisal na forum
oraz Ty rowniez kolego bedziesz smigal Leszczynskimi ulicami wiec bedzie nas troje wspanialych
![]()
Ostatnio edytowane przez Młody 25 ; 23-11-2011 o 22:34
1. Młody 25 + marta ( oba terminy ok)
2. Crokus (obojetnie)
3. Skipas ( oba terminy pasuja)4. Greciu (raczej obojętnie)
5. lukas201989 + karolina (bardziej pasuje 17.12)
P.S. Greciu a ty sam się wybierasz czy z większa grupą? No i czym będziesz?
Karolina
Ostatnio edytowane przez lukas201989 ; 23-11-2011 o 22:39 Powód: błąd
Oj nie dobrze nie dobrze, obserwowałem pół dnia przemysłową i widziałem tylko 2 alfki 146 i gtv a na trasie ani jednej marnie![]()
Przeoczyłeś pewnieJa co weekend śmigam przez Leszno do Grodziska Wlkp i zawsze widuję czarną 156 2.0 benzynka na Leszczyńskich blachach