Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 113

Temat: Alfa 147 do 15 tys :)

mike
    Gość

Domyślnie

Jeżeli ktoś chce żeby to ładnie zagrało / nie wspomnę tu o głośnikach i wytłumieniu / to polecam Clariona , miałem przez kilkanaście lat różne radia z górnej półki przeważnie Pioneer, Alpine ale Clarion z górnej półki naprawdę gra lepiej , polecam model 958RMC - w obecnym / moim / aucie również go zainstalowałem.
    Jak będę miał okazję kupić takie samo radio / trudno jest uśywane poniżej 1000zł kupić / to kupię je do córki AR , to radio ładnie gra nawet bez woofera

Użytkownik Romeo Avatar kiler_911
    Mieszka w
    Rzeszów/Ostrowiec Św.
    Auto
    147 1.9 JTD 8V

Domyślnie

No i założyciel wątku dowie się z całego tematu, że chuj z tym jaką alfę kupić - ważne, żeby audio było zrobione
    -> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-

--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
    --- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---

www.cinsoft.pl

Użytkownik Romeo Avatar psylo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Audi A5 Sportback

Domyślnie

Cytat Napisał mattom Zobacz post
    Nie ma zupełnego porównania do serii - która pierdzi a nie gra.
    W seri nie ma ani basu ani wysokich tonów - przypomina mi bardziej stare ople i fordy niż audio w samochodzie tej klasy.
    Chyba żartujesz. Mam porównanie z fabrycznym nagłośnieniem w kilku różnych markach i jeśli twierdzisz, ze w seryjnym audio 147 brakuje basu to proponuję podjechać z nią do serwisu zanim ocenisz cały model po jednym spieprzonym egzemplarzu. Ewentualnie popracuj z ustawieniami, bo one dość znacznie potrafią zmienić w 147 charakterystykę dźwięku i przyznam szczerze, że po zakupie mojej trafiłem właśnie na ustawienia przypominające audio w lanosie. Po chwili regulacji jakość zmieniła się o 1000%! Wysokich też nie brakuje (szczególnie, że są umieszczone w bardzo dobrym miejscu w kabinie), bardziej mi przeszkadza słabe pasmo średnie, ale to już niestety standard.

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    147 1,9jtd

Domyślnie

Cytat Napisał szajbus0 Zobacz post
    TOMAJ

to masz cos ze słuchem jak twierdzisz ze zestaw audi concert jest dobre pewnie przez to DJjowanie
    hehehehe tam jest dzwiek plaski jak deska klozetowa wiem cos o tym bo mialem okazje spedzic 15 H w a4 z 2006 i myslem ze mi skóra popeka od suchosci tego dzwieku :d

tylko prosze sie nie obrażać
    A co ja mam się obrażać powiedziałem tylko że moim zdaniem seria w audii kolegi gra lepiej niż moja w 147 bo moja gra jak dla mnie KIEPSKO (moze ktoś przedemna troszke ja zameczył??), a jezeli chodzi w wstawienie czegos do bagażnika to nie po to żeby mnie słyszała cała okolica tylko po to by podbić troszke bass !!!!! audio w aucie ma grac dla mnie a nie dla wszystkich wokoło!zresztą każdy ma prawo miec swoje zdanie na ten temat i ma do tego pełne prawo.pozdro

moro93
    Gość

Domyślnie

killer_911 ahahahhahaha no wlasnie ! ja poprostu milcze i czekam az temat wroci na swoja droge Panowie! alfa alfa! jak juz ja kupie to zaloze wam drugi temat z naglosnieniem narazie prosilbym o pomoc w dobraniu odpowiedniej

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    147 1,9jtd

Domyślnie

a oglądałeś tą od GLOVASHa ????tak z ciekawosci pytam !!

moro93
    Gość

Domyślnie

nie jeszcze nie.. ale ona tez w gre wchodzi.. tyle ciut trzebaby bylo zbic z ceny

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    147 1,9jtd

Domyślnie

To sie przejedz zobaczyc !!Fanie sie lata na tym obnizonym zawieszeniu !!! a co do ceny to zawsze warto ponegocjowac !!! no i auto od forumowicza !!!!!

moro93
    Gość

Domyślnie

no wlasnie. gdybym sie juz wybral w taka dluga trase to pasowaloby juz kupic musze doliczyc opony lato..+ felgi jeszcze. Nie chcialbym na darmo jechac

Użytkownik Romeo
    Auto
    147 1.6 TS

Domyślnie

ale tu kolega na forum chce sie pozbyc obnozonego utwardzonego zawiasu to sie dogadajcie jest temat o tym ze mu sie to nie podoba

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia