Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 90

Temat: Warto pomyśleć o tej AR 159?

noboco
    Gość

Domyślnie

Informacja o przebiegu rzeczywistym piorunująca! Jeśli coś było robione przy 219kkm, to pewnie później auto również jeździło i pytanie ile km jeździło...
    Dobre jest jednak to, że 1.9 to uznane i trwałe silniki.
    Życzę, by się dobrze sprawowało

Użytkownik Znawca Avatar szewi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

Johnny jesli smigana w trasach zagranica to przebiegiem sie nie przejmuj. Sprowadzane auto z Niemiec kilkuletnie z przebiegiem 150 tys to raczej fikcja. Tam sie robi nawet 50 tys rocznie, ale to IMO nie dyskawlifikuje auta, tylko warto o tym wiedziec i zdawac sobie sprawe ze ma sie auto z oryg przebiegiem.
    Wiedziales o przebiegu przed zakupem czy dowiedziales sie po fakcie ?
    Auta z Holandii mozna sprawdzic przebieg po nr oryginalnej rejestracji tutaj: https://ovi.rdw.nl

z Niemiec chyba nie ma takiej mozliwosci niestety.
    Pozdro i udanej eksploatacji zycze!
    Ostatnio edytowane przez szewi ; 15-02-2012 o 10:29

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2.4 175 KM

Domyślnie

Wiedzialem przed kupnem bo to wyszlo podczas badania technicznego. Auto jest z Belgii i jezdzone tam i w Holandii czyli ciagle na trasach.
    Co do aku to rano podpielem i dzialalo czyli aku nie trzyma wiec kupilem aku 63/610 Bosha za 320 zl.

Sent from my LG Optimus 2X using Tapatalk

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

dla mnie jakby na liczniku było 250tyś to bym przełknął jeśli auto jest sprawne i wszystko działa jak należy...ale fakt, że ktoś kręcił licznik absolutnie by dyskwalifikował auto...tylko ten co kręcił wie ile jeszcze rzeczy jest podmienionych na starsze...obym się mylił i żeby autko sprawowało się bajecznie ale wydaje mi się, że sporo ryzykujesz. Nie mniej jednak zyczę radości z jazdy !!!
    Born to be wild.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Username
    Mieszka w
    Katowice ... co jakiś czas ...
    Auto
    Piękna AR 159 SW, 1.9 16V

Domyślnie

Johny3 - a pisałeś, że Ci się nie spieszy . Tak to już działa facet, jak stanie obok AR z najmniejszym choćby zamiarem kupna . Cieszę się, że znalazłeś tego, czego szukałeś - Gratuluję!

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:24 ----------

Cytat Napisał grzdylu Zobacz post
    dla mnie jakby na liczniku było 250tyś to bym przełknął jeśli auto jest sprawne i wszystko działa jak należy...ale fakt, że ktoś kręcił licznik absolutnie by dyskwalifikował auto...tylko ten co kręcił wie ile jeszcze rzeczy jest podmienionych na starsze...obym się mylił i żeby autko sprawowało się bajecznie ale wydaje mi się, że sporo ryzykujesz. Nie mniej jednak zyczę radości z jazdy !!!
    Taki gość na starcie powinien dostać wpierdol! Sory, ale nie potrafię znaleźć innego określenia na takich drobnych oszustów i cwaniaczków. Proponuję założyć nowy dział - nieuczciwi handlowcy. Pewnie - niestety - wpisów przybywało by w tempie dzisiejszych opadów śniegu (przynajmniej w Katowicach sypie jak oszalały...)

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

Johny trzebabylo negocjowac cene jak powylapywales takie sprawy.ja bym udawal ze mam gdzies to auto i albo puszcza duzo taniej albo niech spada

Użytkownik Pasjonat Avatar misiu7911
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    156 19 JTDm byla,159SW JTDm 2007 była:(,147 QV Bianco jest,Passat cc 2011byl. Jest Macan.C5.Berling

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    Johny trzebabylo negocjowac cene jak powylapywales takie sprawy.ja bym udawal ze mam gdzies to auto i albo puszcza duzo taniej albo niech spada
    takim sposobem to moglbys auta nigdy niekupic

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2.4 175 KM

Domyślnie

Dokładnie, gdybym tak robił to w życiu auta bym nie kupił, a z ceny i tak trochę zrzuciłem bo tak czy siak trzeba robić rozrząd i resztę, dzisiaj aku nowy. Myślę, że będzie dobrze. Wcześniej miałem A5 b5 prawie 300 tyś na liczniku (też nie wiem czy oryginalny przebieg bo nigdy nie był sprawdzany) i wszystko hulało, potem włożyłoby się trochę kaski i by dalej jeździła ze 200tyś.

masias
    Gość

Domyślnie

Koledzy...
    czy widział już ktoś z Was alfe z Suwałk. Wcześniej jeździła w Łodzi, a ściągana była z Belgii.
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C22673342.html
    VIN ZAR93900007040156
    Ma bardzo ładne zdjęcia ale nie wiem co drzemie pod maską:-)
    bedę wdzięczny za info

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

zobacz jak nieudolnie ktos poprzyklejal oznaczenia na tyle auta.I ta koncoweczka tez jest piekna