Siemanko jutro będę wiedział czy jest możliwość zapłacenia w dniu zlotu.Jutro ma do mnie zadzwonić kierownik ośrodka bo musi się porozumieć z szefem tak więc jutro najpóźniej koło 20 napisze
Siemanko jutro będę wiedział czy jest możliwość zapłacenia w dniu zlotu.Jutro ma do mnie zadzwonić kierownik ośrodka bo musi się porozumieć z szefem tak więc jutro najpóźniej koło 20 napisze
Siemanko sorka ze nie pisalem ale dopiero dzis wrocilem. Jest maly klopot ktory wyjasni sie do czwartku. Na tym ośrodku ma być też jakieś wesele i właściciel ośrodka teraz się zastanawia czy nie bedziemy przeszkadza :/ ma sie porozumiec z tamta strona i ma mi zadzwonic do czwartku
czyli LIPA z naszym spotem .....
Jakby co to ja na pewno wpadnę ;] długo mnie tutaj nie było ale wraz z czarną wracamy do życiaczekam na info na temat jakichś spotów/zlotów/orszaków itp
![]()
to zapraszamy cie na co tygodniowy spocik w Jastrzębiu w piątki o godz 19, na parkingu Cerrfur(czy jak to się tam pisze)
ok ;] dziękóweczka![]()
Witam wszystkich , a nie myśleliście może nad zorganizowaniem spotu w Rybnik - Kamien ostatnio tam byl zlot wiec moze by byla szansa ??
W którym miejscu w kamieniu?
Na ośrodku MOSiR koło hotelu Olimpa tutaj link http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria...t5-7-1431.html