Zauważyłem, że u mnie sortują się numerycznie/alfabetycznie, na pewno nie w kolejności kopiowania plików - plik który skopiowałem jako przedostatni, a tytuł zaczyna się na literę "p" ustawił się jako pierwszy, pozostałe mają początek na "r", "s" i "t". W katalogu, w którym mam wrzucone trzy cale płyty jednego zespołu, pliki nazwałem: wykonawca - tytuł albumu - numer utworu na płycie - tytuł" i jak widzę to działa.
Jeśli ktoś jest jeszcze chętny na zmieniarkę to zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/147/...tml#post844630
Cena na PW
Podziękowania dla pafka za fotki i film, teraz wiem jak popieścić żeby zmieścić![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
U mnie problemowa była lewa górna zapadka...Wkładając najpierw gwoździe, zagięte elektrody, śrubokręty i nawet sklepowe wyciągaczki okazało się, że "przyrząd" wchodził pod blaszkę rozginając ją jeszcze bardziej...Dopiero dioda, sokoli wzroki doszedłem że sprawy się tak mają...Dotarłem do bezpiecznika, wyjmuję, a on okazał się tylko zaśniedziały, ale wystarczyło by spowodować awarię ... Przetarłem papierem ściernym i wszystko już w najlepszym porządeczku !
pozdrawiam
![]()
powiecie mi moze o co biega z tymi dwoma kablami od zmieniarki?2 kable w przeźroczystej oslonie.... mam je jakos polaczyc ze soba? co to da?
![]()
tylko wlasnie nie mam zadnych trzaskowsa lekkie szumy jak mocno podglosnie :/ sprobuje je podlaczyc dzisiaj i zobaczymy jak wyjdzie
Półtorej godziny szarpania, grzebania, kombinowania... Hektolitry wylanego potu (32*C w cieniu)... Obolałe opuszki palców... Efekt? Radio jak siedziało tak nadal siedzi w Alfie...![]()