Ja im zostawie swoje mieszki na wzór. Jak będę już miał nowe to wrzuce fotki
Trochę to trwało (brak czasu z mojej strony) ale jest ok. Mieszki odebrane. Wyglądają naprawdę dobrze. Kolor dobrany nawet lepiej niż w oryginale (lepiej pasuje do siedzeń) mieszek zapinany na guzik i z wszytym rzepem - tak jak w oryginale. Wszystko fajnie pasuje (chociaz mieszek ręcznego mógłby mieć ciut dłuższe zapięcie - ale da się zapiąć). Jedynie trzeba naciąć dziurki pod montaż - tak jak w oryginale. Skóra jest porządna i ładnie się układa.
A teraz najlepsze - ja za te dwa mieszki szyte na wzór zapłaciłem 40zł. Wy Koledzy macie już wynegocjowaną cenę - 30zł za komplet, a jeśli zamówicie więcej niż pięć szt - to cena będzie niższa (myśle że za 25zł komplet pójdzie).
Jeśli chodzi o kolor to jesli chcecie mieć taki jak ja to umownie jest to szaro-kremowy (ale lepiej powiedzćie że taki jak dla kolegi z forum alfa romeo, co przywoził w połowie stycznia mieszki ze 166 na wzór - to będą wiedzieć na 100%) Oczywiście mieszki mogą być również w innych kolorach (czarne,szare itd).
Dane teleadresowe poniżej:
HURTOWNIA AKCESORIÓW SAMOCHODOWYCH
ul. Hoża 21
67-100 Nowa Sól
gsm: 503 021 202 (rozmawiać koniecznie z kobietą)
e-mail: info@superfura24.pl
Na zdjęciach macie stare i nowe mieszki.
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem
jakby co to mam do nich blisko![]()
a ja bym potrzebował siwego zestawu. Chodzi mi o zamówienie po mieszki do kolegi bym podjechał