Zobacz wyniki ankiety: Głosuję na zdjęcie numer:

Głosujących
388. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1.

49 12.63%
  • 2.

56 14.43%
  • 3.

7 1.80%
  • 4.

18 4.64%
  • 5.

114 29.38%
  • 6.

16 4.12%
  • 7.

6 1.55%
  • 8.

106 27.32%
  • 9.

16 4.12%
Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 135

Temat: Zdjęcie miesiąca - październik

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Cytat Napisał Mandziel Zobacz post
    Abidibi1509 - bardzo ładną masz fotkę w sygnaturze.
    a dziękuję bardzo niestety ta w avatarze nie jest mojego autorstwa. Jest zaprzyjaźnionego fotografa- amatora. Teraz sam już cykam i obrabiam zdjęcia no ja także uważam, że niektóre zdjęcia lądujące na poboczu są lepszego wykonania niż te w głównym konkursie. Na niektórych zdjęciach jedyne co urzeka to nietuzinkowe auto, a reszta- kadr, otoczenie, pejzaż, etc. niczym osobiście mnie nie przyciąga. No, ale ilu fotografów tyle opinii

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    2015 Dodge Challenger R/T Plus

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Coś chyba nie halo ze zdjęciami, bo ja żadnych nie widzę.
    imageshack strajkuje - wielu osobom, które znam, powywalał po kilka tysięcy zdjęć z konta... :/

alfagt19jtd
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Mandziel Zobacz post
    Poniżej fotki, które przesłałem do konkursu, sami wyciągnijcie wnioski na temat kwalifikacji zdjęć.
    Nie twierdze, że są świetne bo świetne są tylko 3 ale wydaje mi się, że niektóre zdjęcia z "pobocza" są po prostu lepsze.
    Zaradzić na to moglibyśmy w łatwy sposób, poszerzając skład jury, niestety jest jak jest,
    niejednokrotnie chłopaki zgłaszali się, niech wejdą do jury Ci, którzy już dawno chcieli coś zrobić dla forum,
    nie muszę to być ja - nie o to mi chodzi.

Załącznik 75734Załącznik 75735Załącznik 75736Załącznik 75737Załącznik 75738Załącznik 75739

Abidibi1509 - bardzo ładną masz fotkę w sygnaturze.

Obecnie mamy dwóch liderów zdjęcie nr 5 i zdjęcie nr 8 - czy nie powinniśmy reszcie już podziękować i głosować ponownie tylko na te dwa zdjęcia ?
    Dla mnie byłoby to bardziej wymierne, która fota ma znaleźć się w kalendarzu.
    ja tu widzę 6 kiepskich zdjęć - zarówno technicznie jak i kompozycyjnie, w zasadzie kompozycyjnie są to bardzo kiepskie zdjęcia

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

ja nie biore udzialu w konkursie wiec co mialbym do tych zdjec??Poprostu wedlug mnie nie jest tak jak powinno.Vaselinho proponuje zadbac o Polo na odpowiednim forum.Saroo potrzebuje adwokata??Zrezygnowales z funkcji wiec po co zabierasz glos w temacie??Sam nie ma argumentow,nie potrafi nic powiedziec??A zdjecie z paniami w szorcikach tez zostalo wykonane w pazdzierniku??W takim razie mamy jeszcze morsow na forum.

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Vaselinho Zobacz post
    imageshack strajkuje - wielu osobom, które znam, powywalał po kilka tysięcy zdjęć z konta... :/
    Trzeba czekać, może to naprawią :/

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    Saroo potrzebuje adwokata??Zrezygnowales z funkcji wiec po co zabierasz glos w temacie??
    To publiczne forum, każdy ma prawo się wypowiadać, tak samo jak Ty.

A zdjecie z paniami w szorcikach tez zostalo wykonane w pazdzierniku??W takim razie mamy jeszcze morsow na forum.
    Dokładnie, mogę Ci nawet powiedzieć o której godzinie. Zresztą sam możesz to sprawdzić, ale chyba nie wiesz jak. I Ty chesz być w Jury?

alfagt19jtd
    Gość

Domyślnie

nie widziałem zdjęcia z paniami w szorcikach (pewnie lepiej dla mnie) ale... w grudniu to można nawet akty robić

saroo - exif jest tylko dla wtajemniczonych, czego wymagasz od ludu hahahha

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    2015 Dodge Challenger R/T Plus

Domyślnie

Vaselinho proponuje zadbac o Polo na odpowiednim forum.
    Zrezygnowales z funkcji wiec po co zabierasz glos w temacie??

odpisałbym Ci coś, ale nie widzę sensu wdawania się w polemikę z takim kretynem... brawo za otwarty atak na moją osobę i mój samochód mimo, że mnie nie znasz. ale co tam, pocisnę mu bo ma VW, bardzo mądre jakbyś zauważył to skoro ja współtworzyłem regulamin tego konkursu i go prowadziłem to coś o tym wiem, na pewno więcej niż Ty, a sądząc po tonie wypowiedzi to chyba zaczęli dostarczać internet do małych wiosek na wsi...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Trzeba czekać, może to naprawią :/

- - - Updated - - -

To publiczne forum, każdy ma prawo się wypowiadać, tak samo jak Ty.

Dokładnie, mogę Ci nawet powiedzieć o której godzinie. Zresztą sam możesz to sprawdzić, ale chyba nie wiesz jak. I Ty chesz być w Jury?
    a co ma umiejetnosc sprawdzania kiedy bylo zdjecie zrobione do jury??Ty sie na tym znasz a wiec bedziesz sprawdzal Geniuszu Fotografii!!Chyba nie kazdy musi sie znac na wszystkim??Czlowieku nie ma z Toba dyskusji.Pozdrawiam Forumowego Grzegorza L. z cieta riposta.Tak jak Ty miales kiedys zdjecie w avatarze kosmonauty,a znasz sie na podrozach w kosmos??Nie chce mi sie z Toba dyskutowac bo jestes ograniczony.Pozdrawiam i bez odbioru

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Vaselinho Zobacz post

odpisałbym Ci coś, ale nie widzę sensu wdawania się w polemikę z takim kretynem... brawo za otwarty atak na moją osobę i mój samochód mimo, że mnie nie znasz. ale co tam, pocisnę mu bo ma VW, bardzo mądre jakbyś zauważył to skoro ja współtworzyłem regulamin tego konkursu i go prowadziłem to coś o tym wiem, na pewno więcej niż Ty, a sądząc po tonie wypowiedzi to chyba zaczęli dostarczać internet do małych wiosek na wsi...
    KRETYNEM to sam jestes.Jakbys nie zauwazyl to ja Ci nie ublizylem.Pozatym ja Ci nie pocisnalem tylko zachecilem do zadbania o swoje autko na innym forum bo tu mowa o innej marce.Nie zauwazylem kto wspoltworzyl regulamin-przepraszam Cie za to i bije poklony za ten trud ktory wlozyles w ten skomplikowany regulamin-zaslugujesz conajmniej na doktorat za to arcydzielo.Tak zaczeli dostarczac internet do malych wiosek na wsi hahahaha-intelygentne to bylo.Teraz przyznaje tak to ja jestem kretynem.Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 03-11-2012 o 16:11

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Jako, że serwery Imageschack wariują, wrzuciłem konkursową dziewiątkę na inny serwer. Pobocze będzie niewidoczne do czasu uporania się Amerykanów z awarią.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

1 - chociaż wolałbym barwy włoskie od niemieckich . 8 też fajne.
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS