Mam pytanko, kupiłem Auto Finesse Tripple i zastanawiam się czy można po nim bez obaw użyć wosku Finish Kare 1000P Hi-Temp? Nie będzie się to ze sobą jakoś gryzło?![]()
Mam pytanko, kupiłem Auto Finesse Tripple i zastanawiam się czy można po nim bez obaw użyć wosku Finish Kare 1000P Hi-Temp? Nie będzie się to ze sobą jakoś gryzło?![]()
Nie powinno sie gryźć ale na pewno wosk bedzie na AIO leżał krócej niż na czystym lakierze.
No fotki to trzeba uważać bo na fotce to wszystko ładnie wyglądaJa już od dawna nie sugeruje się fotkami.
Tutaj wosk z fotoszopa
A tytaj wosk nakładany ręcznie
![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 11-06-2013 o 23:13
Widziałem jak kiedyś wstawiałeś juz na AH te fotki,nawet jedną mam na telefonieSuper się prezentuje
- - - Updated - - -
kubajg ja bym sobie FK 1000 darował,sam Tripple da lepszy efekt wizualny
Mam więcej ale nie wstawiam żeby nie mieszać ludziom w głowach. Bo nakupią wosków i się rozczarują bo niestety 70% sukcesy w tym "sporcie" to stan lakieru jak jest kicha to żaden glaze czy wosk nie dadzą takiego efektu jak poniżej.
Tutaj jeszcze jedno z ostatniego sobotniego woskowania BH + Nattys
![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 11-06-2013 o 23:22
z frontowym ickiem jeszcze lepiej wygląda
- - - Updated - - -
Ja jeżeli się w weekend uda wkleje swoje fotki z pracy z VP Achilles i Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Wax Paste
Ostatnio edytowane przez KHOT ; 12-06-2013 o 07:18
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
"kratki" ci zaebali czy to taki lansik na dzielni "mom front icka = jestem goś"
ale wracając do tematu :
zazdroszczę tym którzy mają garaż lub dom i miejsce dla takich zabaw - bo ja kurde pod blokiem z wiadrem wody to słabo widza takie "kosmetykowanie"
ino u babuni na wsi sie moga cały dzień tak babrać
lansik - no i 3grosze od googla za każdy wpis
p.s.
a sie właśnie zastanawiałem jak już napisałem - czy będąc na forum już sporo czasu zrozumiesz "żart" czy jednak się obrazisz i potraktujesz to osobiście = zdziwiłem się (uznałem , że z tobą można żartować )
przepraszam - już nie będę
- - - Updated - - -
ale ...
głupio ( wg mnie oczywiście ) takie coś wygląda ( bo niby czemu nie ma tych kratek ? może to wyprowadzi mnie z błędu ? bo np u mnie i u innych kolegów dobieraliśmy celowo max wymiary icka które wejdą w fabryczne zderzaki i kratki właśnie po to żeby nie jeździć potem bez nich i żeby to miało ręce i nogi )