Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy 12345678910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 129

Temat: co Was wkurza?

RUDA
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rigobert
    Cytat Napisał RUDA
    4. Otwieranie bagaznika - brak zamka w klapie, twieranie ze srodka z siatami w rekach, bo centralny zawiodl....
    To nie masz zamka pod logo :?: :shock:
    ObrazekObrazek
    Podejrzewam ze moja lalka oberwala w dupe ( swiadczy o tym popekany tylni zderzak, lekko pogiety wydech) lub tez cofajc ten niemiaszek pod cos wjechal - a logo ni jak nie daje sie przesunac na bok - silowac sie nie bede - cos jeszcze zniancze, bo musialabym wziac jakis kawal lomu - a potem okaze sie ze jest dziura wielkosci strusiego jaja zamiast zamka.
    No chyba ze wy macie jakies patenty jak przesunac magiczne koleczko

ViP Znawca Avatar Rigidigi
    Mieszka w
    SB oraz WX..Y
    Auto
    166 Q2 2.5 V6, była 145 1.6TS, była 147 1.6TS

Domyślnie

Cytat Napisał RUDA
    Podejrzewam ze moja lalka oberwala w dupe
    Ale w takim razie nie można tego uważać za wadę..

A z wlewem paliwa to jaki masz problem :?:

RUDA
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Siafal89
    Cytat Napisał RUDA
    5. Wlew paliwa - o matko z corka.....
    o co chodzi z tym wlewem?
    No raczej chyba o to jak sie do niego dostac. Przywyklam do aut raczej z wyzszej polki - kiedy stajac na stacji przyciskalam jedynie w srodku guziczek, a pan obslugujacy nalewal paliwo, to jemu podczas wichury i deszczu leb z plucami urywalo DD a ja siedzialam w cieplym autku sluchajac muzyczki i czekalam az skonczy.
    WIem jakie problemy sprawia otwarcie wlewu z kluczyka, ktory nomen omen jest lekko rozchybotany - wiec musze to robic sama, bo mi jakis fizol ukreci plastik a metal zostanie w srodku. Jak wiekszosc kobiet mam bardzo dlugie paznokcie i nie jest to takie latwe jak dla was ;|/

Damian
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał RUDA
    Przywyklam do aut raczej z wyzszej polki - kiedy stajac na stacji przyciskalam jedynie w srodku guziczek, a pan obslugujacy nalewal paliwo, to jemu podczas wichury i deszczu leb z plucami urywalo DD a ja siedzialam w cieplym autku sluchajac muzyczki i czekalam az skonczy.
    Nie za wygodnie to? Poza tym rozumiem, że płaciłaś przez uchyloną szybę bo z samochodu nie wysiadasz podczas tankowania?

Cytat Napisał RUDA
    WIem jakie problemy sprawia otwarcie wlewu z kluczyka, ktory nomen omen jest lekko rozchybotany - wiec musze to robic sama, bo mi jakis fizol ukreci plastik a metal zostanie w srodku. Jak wiekszosc kobiet mam bardzo dlugie paznokcie i nie jest to takie latwe jak dla was ;|/
    Zmień kluczyk na zapasowy (jak masz), lub dorób nowy. Prędzej czy później ten zostanie Ci w stacyjce i wtedy dopiero będziesz przeklinać Alfę (tylko dlaczego?).

Siafal89
    Gość

Domyślnie

a to nie wiedziałem że w 147 jest takie rozwiązanie z wlewem. Myślałem że tak jak u mnie

jesli chodzi o wlew to często narzekałem w wakacje kiedy to jeździłem dostawczym iveco daily który to miał 2 zbiorniki. Jeden był na kluczyk, drugi zaś nie. Często otworzyłem 1 a o drugiem zapomniałem i musiałem odkładać pistolet, żeby odkręcić drugi, bo bardzo ciężko oba gwinty chodziły, że jedną ręką po prostu się nie dało. Problem w tym że jak odłożyłem pistolet to musiałem zapłacić w kasie i dopiero nalać do drugiego, bo nie da się dolewać już wtedy ;] Ale się rozpisałem, sorki za offtop

pozdrawiam ;]

Damian
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Siafal89
    a to nie wiedziałem że w 147 jest takie rozwiązanie z wlewem. Myślałem że tak jak u mnie

jesli chodzi o wlew to często narzekałem w wakacje kiedy to jeździłem dostawczym iveco daily który to miał 2 zbiorniki. Jeden był na kluczyk, drugi zaś nie. Często otworzyłem 1 a o drugiem zapomniałem i musiałem odkładać pistolet, żeby odkręcić drugi, bo bardzo ciężko oba gwinty chodziły, że jedną ręką po prostu się nie dało. Problem w tym że jak odłożyłem pistolet to musiałem zapłacić w kasie i dopiero nalać do drugiego, bo nie da się dolewać już wtedy ;] Ale się rozpisałem, sorki za offtop

pozdrawiam ;]
    No i to rozumiem za naprawdę głupią i denerwującą rzecz :twisted:

RUDA
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Damian
    Nie za wygodnie to? Poza tym rozumiem, że płaciłaś przez uchyloną szybę bo z samochodu nie wysiadasz podczas tankowania?
    Damian - w moim wieku oczywiscie, ze place przez szybe i nie wysiadam z samochodu ;-)
    Pewnym kobietom to uchodzi :mrgreen: A co do wygod - no coz uwielbiam je i stac mnie na odrobine luksusu. Nie widze w tym nic zlego.
    Alfy przeklinac nie bede - niby dlaczego?
    Jednak obmyslam patencior na ten wlew - zeby otwieral sie podobnie do sposobu otwierania bagaznika.

MoDy
    Gość

Domyślnie

mnie wkurza zaduza kierownica

Kosiar
    Gość

Domyślnie

a wiecie co mnie wkurza że nie ma uchwytu na napoje w 156 szlag mnie trafia jak kupuje w McDrivie i nie mam gdzie coli sobie dać

Miss Alfaholicy 2011 Alfa i Omega Avatar bija22
    Mieszka w
    Rymanów Zdrój
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    nie mam gdzie coli sobie dać
    to samo mam z shake'ami no ale najlepsze miejsce dla nich...to polozyc kubek miedzy nogami...
    bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
    ...i do płaczu

http://imageshack.us/photo/my-images/37/nnnh.jpg/