Pozdrowienia dla kolegi DBH (było wspólne machanko) mijanego z naprzeciwka na sandomierskiej o 17
![]()
Pozdrowienia dla kolegi DBH (było wspólne machanko) mijanego z naprzeciwka na sandomierskiej o 17
![]()
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
wzajemnie![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pozdrowienia dla Kogoś (hmmm...kwasnybartek ?) rejestracja RKL....i specyficzne lampy z tyłu..... wyjeżdżającego z odcinka specjalnego w Lubeni gdzieś po 13 chyba, mijał moją "ropuchę" przycupniętą na poboczu, ja byłem niestety 50 m z tyłu.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Pozdro dla Krzyśko (tak mi się przynajmniej wydaje) widzianego dzisiaj około godz. 17.30 na trasie Biłgoraj-Tarnogród, wiśniowa AR 146 z klubowymi ramkami RLE XXXX.
Jechałem motocyklem.
A ja pozdrawiam-nie wiem czy z klubu, brak ramek- właściciela granatowej AR Gtv 2.0 TS (rejestracja RSA 80...) zaparkowanej pod blokiem w Sanoku na Jana Pawła II. Akurat byłem wczoraj u rodzinki tam i zauważyłem![]()
Była: Alfa Romeo 146 1.6/103KM Boxer 95r, Alfa Romeo 146 2.0/155KM Ti 99r.
Jest: Alfa Romeo 166 2,4jtd/150KM 2003r.
Pozdro dla kierownika pięknej szarej Brery na blaszkach RMI mijanej wczoraj w Kolbuszowej, piękne autko a kierownik jakiś taki mało zorientowany bo się tylko dziwnie popatrzył.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Pozdro dla kierownika widzianego gdy jechałem z kielanówki. Łapki były![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów spotkanych dzisiaj na torze w Biłgoraju
Dzięki Kwasnybartek za przewiezienie po torze Twoją belląi udanego zlotu wszystkim życzę