było zimno ale jak zawsze wesoło
Weronika normalnie chyba te opary zadziałały bo sie tak uśmiałam ze hej..
![]()
było zimno ale jak zawsze wesoło
Weronika normalnie chyba te opary zadziałały bo sie tak uśmiałam ze hej..
![]()
heheh no nie rozpracowałyale umówily sie na degustacje
jak tylko zalatwisz nastepną
wystarczyło wczoraj powąchac i juz było godnie
więc myśle ze jednak bedzie jakas wzmianka w tvp nastepnym razem...
GTA i tak jezdzilo ponoc na czerwonym...
i nie tylko ja...
poza tym Piotrek był cos niewyrazny wiec nie mozna go było jeszcze dobijac i zabierac gruszuni![]()
Nie powiem kto za kim śmigał na 3 czerwonych po BielskuLedwo potrzymały kilka minut i takie rzeczy...degustacja będzie głośna
Właśnie Piotrek nie zapomnij się pochwalić czy stracisz pamięć czy nie po tym "likierze"![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
i skąd ja dzisiaj wezmnętakiego kotleta na obiad coby Magiera nie marudził ze mały
??!! chyba udamy sie do straznicy bo tam ponoc jakis kucharz dzis gotuje
i ma kotleta
---------- Post dodany o godzinie 14:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:42 ----------
hahah ja nic nie wiemnie pamiętam
to działa hahha
tej degustacji to az sie bac ...
---------- Post dodany o godzinie 14:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:43 ----------
Kłatro mi dzis obiecał ze przez święta wydzierga spodniczke dla misia ferrariszuka partnerki dla nowego pupila
![]()
Ponieważ mój miś ferrari zna upodobania Kłatro co do pupili ze strachu zawinęło kieckę wskoczyło do swojego GTA i poszło spalając 40 litrówKlątwa przeskoczyła na ferrari
Wróci, jak Daniel będzie miał do zaproponowania odpowiedniego dżentelmena pupila
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Co? Ja tylko się byłem zapytać jaką świnkę kupić, żeby znowu nie zdechła, a i tak wyszedłem z Penigrą
A może wy się znacie na zwierzątkach? 1,5r temu znalazłem w internecie i książkach że świnki morskie żyją 8 lat, więc nie wiem czy mnie wtedy oszukali czy ja się nią źle zajmowywałem. Bo w sumie nie dostałem instrukcji do niej.
A teraz do sedna, szukam:
-małe zwierzątko
-ma nie srać
-nie szczać
-nie piszczeć w nocy
-bawić się wtedy jak ja chce
-jeść 2-3 razy w miesiącu (wszystko drożeje, a nie mam czasu karmić)
-zapadać w sen zimowy
Chyba się nie nauczę zajmować żywymi stworzeniami, więc nastepnym razem Gosiu, nie pobudzaj mnie jakimiś "Peni coś tam". Tym bardziej, że nurtuje mnie instrukcja TEGO: "żel nakładać na penisa partnera..."LIGAR, czy TY to widzisz?
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...