Jest opcja odbioru osobistego na terenie śląska? Mój bank ma mnie w dupie, mam już dość ich płatności internetowych, a na pocztę mam zawsze nie po drodze...
Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Jest opcja odbioru osobistego na terenie śląska? Mój bank ma mnie w dupie, mam już dość ich płatności internetowych, a na pocztę mam zawsze nie po drodze...
Moje dojechały wczoraj. Jedna faktycznie jest rozlana trochę, jakby zabrakło farby
Ale reszta jest ok, tę gorszą dam sobie do busa i po kłopocie![]()
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
Małopolska też odpada?
Prosimy rozpakowywać ramki w obecności kuriera ponieważ są one ubezpieczone i w razie jakichkolwiek uszkodzeń należy spisać z kurierem protokół dzięki czemu nam zostanie zwrócone odszkodowanie a Wam uszkodzony gadżet wysłany ponownie
Tak mnie zastanawia za co my płacimy 16zł ? Wysyłka nadana dnia 20.11.2013 r z Wałbrzycha, paczka idzie do Wołczyna, w pierwszej kolejności do głównej siedziby województwa czyli Opola. Trasa jak że wielka 161 km. Z Opola do Wołczyna 59km czyli mamy 220km. Dzisiaj po dokładnie 18 minutowym oczekiwaniu przy telefonie na konsultanta dostałem informacje że nie wiedzą co jest z moją paczką ale niech zadzwonię do Opola to może oni mi coś powiedzą. Długo nie zwlekając dzwonie, tutaj już szybciutko jakiś konsultant się zgłosił który oznajmił że paczki u nich nie ma i ostatnie informacje mają z dzisiaj tj 22.11.2013 z godziny 13:09 że paczuszka dalej sobie grzecznie leży w WałbrzychuZe stoickim spokojem oznajmił mi że do wtorku powinna być
![]()
W sklepie w ostatnim kroku gdzie podlicza wysyłkę wyraźnie widnieje napis "Przesyłka (paczka priorytetowa, 1 dzień)" tylko po co ?
Poczta lubi sobie robić jaja z klientów w ramach dostosowania się do gospodarki wolnorynkowej i zachęcania do korzystania z jej usług. Rozwiązaniem mógłby być InPost, ale Ci też nie wszędzie mają swoje punkty. A najgorsze to że nawet zareklamować nie można, bo w regulaminie PP jak byk stoi, że
Mówiąc po ludzku płacisz za to, że może, przy dobrej woli PP priorytet dojdzie szybciej. Ale właśnie może, a nie na pewno. Osoba rozsyłająca ramki może tylko wysłać paczkę odpowiedniego rodzaju, więc trudno się jej czepiać.Terminy doręczenia Paczek pocztowych to terminy deklarowane.
Hm, długo się na te ramki czeka?
Po pierwsze i najważniejsze InPost obsługuje tylko większe miasta. Co do wymagań stawianych przez wolny rynek to dla InPostu w Zawierciu moim zdaniem one są też za duże, skoro nawet kierownik namawiał mnie do używania paczkomatu. Nie pamiętam o co chodziło, ale duże firmy, które wysyłają wiele listów są chyba dla nich wygodniejsze w obsłudze.
Jeśli inaczej niż przez KEX nie da się tego załatwić to trudno. Lepszy rydz niż nic, a z tego co wiem to u tego kuriera Alfaholicy-Transport mają rabaty.