Zawieszki były ok. Taki stojaczek to se moge w domu postawić ale napewno nie w aucie.
Verzonden vanaf mijn iPhone 5s met behulp van Tapatalk
Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
Zawieszki były ok. Taki stojaczek to se moge w domu postawić ale napewno nie w aucie.
Verzonden vanaf mijn iPhone 5s met behulp van Tapatalk
Zawsze jakaś nowa ozdóbka na domowej komodzie więc liczę że weźmiesz ze dwie, jedną do salonu a drugą do sypialni ;-)
Nie przesadzajmy z tymi dwoma dniami, moje pachniały tak od 5 do 7 hehe![]()
A taki Dr. Marcus to myślę że duuuzo dłużej podziała i wkłady wymienialne, zobaczymy co z tego wyjdzie![]()
Hmm... z tymi gadżetami to ciężko trafić ja napaliłem się na USB do Alfy do tego stopnia, że sam ogarnąłem temat
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...sa_chetni.html
ale powoli to idzie
Bo w życiu liczą się szybkie kobiety i piękne samochody...
Zbliża się sezon wakacyjno-urlopowy może byśmy ogarnęli jakieś torby podróżne z logiem klubu
Tak by to mogło wyglądać:
![]()
Ostatnio edytowane przez lukash ; 29-03-2014 o 13:23
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
Robię małe rozpytanie czy byłoby zainteresowanie na osłony przeciwsłoneczne? Model taki jak na zdjęciu z 4 gumowymi przyssawkami do montażu. Organiczna nas niestety rozmiar nadruku bo max do formatu A3 czyli szerokość 42 cm i taką propozycję Wam przedstawiam. 2 nadruki o formacie A3.
Druga rzecz jaka nas ogranicza to minimalna ilość zamówionych sztuk, w większości przypadków minimalna liczba to 500szt, na taką ilość niestety nie możemy sobie pozwolić, nas interesuje realnie 50 na początek więc musiałem znaleźć taki model i dostawcę który te warunki spełnia.
Cena około 20zł / szt
Znajdzie się tu chociaż z 10 osób na początek które taką osłonę zamówi ?
![]()
Wstępnie też jestem zainteresowany.
Fajny pomysł. Rozmiar jak rozumiem jeden, uniwersalny? Osobiście chyba się jednak nie skuszę, przynajmniej na tę chwilę, ale jakby była wersja zimowa to chętnie przygarnę.
Jakbyś rozbił rozeznanie wśród producentów to może będzie taki, który robi osłony na lato, jak i na zimę![]()
Ja też bym wziął![]()