Strona 81 z 130 PierwszyPierwszy ... 31717273747576777879808182838485868788899091 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 801 do 810 z 1292

Temat: LOGO NA MASKĘ i KLAPĘ ALFA ROMEO - tania alternatywa

Użytkownik Znawca Avatar mariuszoles
    Auto
    Porsche Panamera 4S

Domyślnie

Być może to pytanie już się tu przewinęło na tych 80 stronach, ale przyznam szczerze że nie chce mi się tego wszystkiego czytać dlatego więc zapytam:

Wiertlo, czy nie byłoby możliwe zrobienie naklejki, w której ten żółty kolor byłby zastąpiony złotym, tak jak w oryginale ? Są przecież różne naklejki na rynku, w których jest np. złoty i srebrny kolor. Może to dałoby się jakoś jednak zrobić ?

Sam mam od Ciebie naklejki na aucie i fajnie to wygląda, ale gdyby było złote zamiast żółtego to mogłoby być jeszcze lepiej

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Białystok
    Auto
    AR 156 SW 2,4JTD

Domyślnie

cześć wszystkim, widzę że wszyscy Ci co mieli dostać nalepeczki dostali, kolejne wysyłki tym co zamówili w zeszłym tygodniu dzisiaj poszły, w pt. lub pon. będą u Was,
    po raz kolejny cieszę się, że pomogłem upiększyć i oznakować wyraźniej Wasze autka, no i oczywiście dzięki za kolejne zamówienia.

Cytat Napisał gru232 Zobacz post
    dostałes moją wiadomosc z zamowieniem sprzed kilku dni?
    dostałem i odpisane

Cytat Napisał mariuszoles Zobacz post
    Być może to pytanie już się tu przewinęło na tych 80 stronach, ale przyznam szczerze że nie chce mi się tego wszystkiego czytać dlatego więc zapytam:

Wiertlo, czy nie byłoby możliwe zrobienie naklejki, w której ten żółty kolor byłby zastąpiony złotym, tak jak w oryginale ? Są przecież różne naklejki na rynku, w których jest np. złoty i srebrny kolor. Może to dałoby się jakoś jednak zrobić ?

Sam mam od Ciebie naklejki na aucie i fajnie to wygląda, ale gdyby było złote zamiast żółtego to mogłoby być jeszcze lepiej
    robiłem już takie próby z farbami metalicznymi, ale mając przed oczami wersję którą oferuję, a ze złotym i metalicznymi kolorami, o wiele lepiej i żywiej wygląda obecna postać, mógłbym jeszcze pokombinować z inną techniką druku, jednak to wszystko generuje koszta, które podniosą cenę nawet dwukrotnie, co wydaje mi się, że wtedy traci sens na "tanią alternatywę" dla naszego blaknącego emblematu, dostępne dla mnie techniki druku oferują w zasadzie wykonanie loga tak jak oryginał na folii, pomyślę co i jak zrobić aby uzyskać lepszy efekt, jak coś wyjdzie to Was o tym poinformuję, póki co dostępne są obecne wersje KOLOR I CZARNO SREBRNA.

pozdrawiam,
    Wiertło

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar jacaaa8
    Mieszka w
    Janikowo
    Auto
    AR 166 2.4 JTD BLU ODISSEA

Domyślnie

pozwole sobie dodac fotke po zamontowaniu naklejki

PRZED

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20120317_151517.jpg
Wyświetleń:	90
Rozmiar:	99.0 KB
ID:	53441

PO
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20120418_180437.jpg
Wyświetleń:	128
Rozmiar:	51.6 KB
ID:	53442

bajka dzieki ....

Użytkownik Znawca Avatar mariuszoles
    Auto
    Porsche Panamera 4S

Domyślnie

Cytat Napisał wiertlo Zobacz post
    cześć wszystkim, widzę że wszyscy Ci co mieli dostać nalepeczki dostali, kolejne wysyłki tym co zamówili w zeszłym tygodniu dzisiaj poszły, w pt. lub pon. będą u Was,
    po raz kolejny cieszę się, że pomogłem upiększyć i oznakować wyraźniej Wasze autka, no i oczywiście dzięki za kolejne zamówienia.

dostałem i odpisane

robiłem już takie próby z farbami metalicznymi, ale mając przed oczami wersję którą oferuję, a ze złotym i metalicznymi kolorami, o wiele lepiej i żywiej wygląda obecna postać, mógłbym jeszcze pokombinować z inną techniką druku, jednak to wszystko generuje koszta, które podniosą cenę nawet dwukrotnie, co wydaje mi się, że wtedy traci sens na "tanią alternatywę" dla naszego blaknącego emblematu, dostępne dla mnie techniki druku oferują w zasadzie wykonanie loga tak jak oryginał na folii, pomyślę co i jak zrobić aby uzyskać lepszy efekt, jak coś wyjdzie to Was o tym poinformuję, póki co dostępne są obecne wersje KOLOR I CZARNO SREBRNA.

pozdrawiam,
    Wiertło
    Marcin, moim zdaniem jak by to było nawet dwa razy droższe to do AR 159 opłacałoby się. Do 156/GT/166/itd. znaczki są tańsze, ale do 159 przedni jest razem z motylkiem i kosztuje 150-180 zł, a tylny najmniej 100 zł.

Jeszcze BTW

Naklejki, przy najmniej dla mnie, to doskonałe rozwiązanie. Jakieś buraki mi już 2 albo 3 razy chcieli ukraść emblematy ale jak się zorientowali, że to naklejki to odpuścili. A wiem stąd, że zauwałyłem ślady nożyka na brzegu naklejki Niestety korki w alufelgach miałem oryginalne więc chociaż to mi ukradli
    Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 19-04-2012 o 18:19

Użytkownik Maniak resoraków Avatar radzik2908
    Mieszka w
    Siemiatycze, Podlaskie
    Auto
    159

Domyślnie

Poproszę tył i przód do Alfy 159, dane do przelewu na priv.

ploomy
    Gość

Domyślnie

Naklejka prezentuje się bardzo ładnie, mimo że nie udało mi się jej nakleić idealnie. Co do gratisków to uważajcie na elektyzującą się folię która potrafi beztrosko przykleić się do blachy niczym magnes zanim się zorientujecie Straciłem w ten sposób większość najfajniejszej naklejki

Użytkownik Alfa i Omega Avatar bsq
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    ~156sw~ 1,9jtd 2003r

Domyślnie

poprosze rowniez komplet (2 sztuki) dla 156. Czekam na info na priv i robie przelew.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9jtd 105KM 1998r

Domyślnie

Zrobiłem przelew, napisałem priv. Czekam na przesyłkę

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    AR 156

Domyślnie

poproszę komplet na przód i tył do 156. czekam na dane do przelewu na priv i wysyłam przelew.

Użytkownik Romeo Avatar michal87tg
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Auto
    AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm

Domyślnie

Poproszę o jedną na przód do 156 po FL. czekam na dane do przelewu na PW i robię przelew
    Było:
    AR 145 2.0 TS QV - szatan
    AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
    Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
    Jest:
    Opel Signum 1.9 CDTi

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia