teraz pod McDonaldem o 18, na taka temp lepiej zawsze można sie schować do środka![]()
teraz pod McDonaldem o 18, na taka temp lepiej zawsze można sie schować do środka![]()
Motofan napisz czy dostales moja wiadomosc,bo cos z tym wysylaniem u mnie jest nie tak.pozdrawiam
Tak dostałem, aż trzy i odpisałem![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
musze sie pochwalic ze wczoraj na trasie ustka slupsk, udalo mi sie kompletnie " rozje###" turbinepoprostu mi ja rozsadzilo krutko mowiac. i na 2 km czarny dym.
R.I.P
A na pewno turbina? Może tylko rura za turbiną? Też będzie dymiło.
napewno turbina, jak to mechanik mi powiedzial " rozsadzilo cale wnetrznosci " mialem szczescie ze do mechanika dojechalem bez zacierania silnika.
Kolega cykada chyba chciał z diesla zrobić rajdową benzynke i sie nie udało. Z drógiej strony to turbina chyba musiała już być troche dobita.
no raczej ta druga opcja bo przy zwyklym wyprzedzaniu " pred. ok. 80-90 " to sie wtedy stalo
Dlatego panowie polecam silniki benzynowe... Najlepiej 2.5 albo nawet 3.2!![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Piket, nie każdego stać na tono chyba że w gazie...ale przy silniku 3.2 to wg mnie profanacja...