to moja 155 to sie wypowiem ze nie ma co porownywac bo stoi na sprezynach eibacha ze sportpack'a ale ja nie o tym chcialem a o mojej przygodzie z jazda testowa.
Tak sie zlozylo ze zapisalem sie na jazde testowa qv... w tym samym dniu telefon od konsultanta ktory nie potrafil wypowiedziec nazwy modelu i rozwinac wv ze potwierdza i ze jeszvze w tym tygodniu beda dzwonic z salonu.... mysle sobie fart.
tydzien pozniej kolejny konsultant pyta czy nafal jestem zaintetesowany qv.... odpowiedz pozytywna. w kolejnym tygodnou telefon juz z salonu... z tym ze nie z pytaniem o jazde tylko zlizenie oferty. mysle sobie fajnie by bylo poznac ceny (watku jakos specjalnie nie skedze auto widzialem we frankfurcie. podoba mi sie bardzo a malkontenctwo i marudzenie malo mnie interesuje
)
Zlozylem wiec chec poznania cennika na wersje qv z hamulcami ceramicznymi z fotelsmi carbo i kolorem rosso com..... pracownik mial problem z kolorem![]()
Koniec koncow od 3 tyg ceny ani oferty ani widu ani slychu.... i powiedzcie mi jak tak niekompetentni ludzie maja sprzedac te auta komus kto jest chetny.... a co dopiero tym niezdecydowanym.... dramat
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
sorry za literowki pierwszy raz w zyciu obsluguje forum z telefonu ,)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Dobre wiesci:
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Ni...?ticaid=117365
AR 155 1.9TD 90KM 1992 - byla
AR 146 2.0 Ti 150KM 1996 - byla
AR 156 1.9Jtd 115KM 2002 - ciagle jest
AR 159 1.9Jtdm 150KM 2007 - byla
AR Mito 0.9TwinAir 105KM 2014 - jest
AR Giulietta 2.0 120KM 1981 - w trakcie remontu
AR Spider 2.0 150KM 1999 - jest!
https://www.youtube.com/watch?v=qzi19tVZ4tA
0:35
...just magnificent
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Jak widać zdania są podzielone . Moim z dniem biała robi mega robotę. W zasadzie ja mogę wziąść nawet różowa żeby tylko była benzyna w automacie. Może byc wersja bieda. Obojętnie. Jak myślicie ile będzie kosztować giulia za 4 - 5 lat? Taka sprowadzona do rejestracji. Może być lekko puknieta. 30k pewnie będzie mało. .
Wysłane z mojego HTC Desire 320 przy użyciu Tapatalka
30k to raczej mocno puknięta
obstawiam 40k na starcie
Auto wartosci 140k w podstawie,po doposazeniu jakies 160k i chcecie po 4 - 5 latach kupic je za 30k ?? Za 30,to trzeba sie troche wytezyc by kupic zadbane 159,to gdzie giulia nawet przerysowana...
Po 4 latach ,powiedzmy,ze te 60 k ,trzeba bedzie miec ,a raczej blizej 70 za auto salonowe.
Jestem jeszcze ciekawy ceny automata w USA. Na copart.com podejrzewam że będzie można ustrzelić hita. Albo qv. albo 280ps jak będzie. Taki planNarazie jednak sfera marzeń
Wysłane z mojego HTC Desire 320 przy użyciu Tapatalka