235/45r18
235/45r18
Alfa w garażu cieszy niczym da Vinci na ścianie salonu
Ooo już wiem jak moja będzie wyglądała... Kiedyś
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Zadowolenie jest,pasują jak ulał na Brembo, aczkolwiek musiałem wojować ze sprzedającym bo igiełki to nie były jak opis sugerował, ale kolo pokrył koszt "regeneracji" i teraz koło proste jak z fabryki. Lakier, a może lepiej farba, matowa, dosyć delikatna,jest parę odprysków itp i to w czerni najgorsze bo odprysk =srebrny , więc raczej pójdą pod inny kolor choć nie wiem czy w tym sezonie, musze zobaczyć jak się to prezentować będzie i czy chce czarne koło czy jakieś srebrne, szare itp (cały czas mnie kręci by w bieli je zrobić), teraz pozostało opony nagrać i odpalam niu setup [emoji16]
Wysłane z mojego 1+1 za pomocą Tapatalka
Panowie, mogę wrzucić dystanse 20mm do TI czy będzie obcierać ? Felgi org 19' Ti.
Jaka cena za nie?
Pompa wspomagania do alfy 1.9jtd 8v będzie pasować od 1.9 16v lub 2.0 jtd? Na allegro sprzedający piszę że pasuje do tych trzech modeli silnikowych.... pomóżcie. Sorry że śmiece tutaj Ale w temacie o wspomaganiu cisza...
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !