http://www.zawodybalonowe.pila.pl/ a u nas 28 i bedzie genenesis przeniesiem spota na sobote i zrobimy nowe wybory bo slavola nie bedzie![]()
Witajcie.
Jakieś spotkanie jutro, przed wyjazdem do Ośna, i po to aby się tradycyjnie zobaczycz jak zawsze w niedzielę.
chyba nie chyba ze ten nowy sie pojawi buszmeno w pracy impuls zakochany slavol ma komunie w koncu kupia mu zegarekna forum napiszemy co i jak
a wiec jezeli chodzi o sno to moja propozycja i bez pyskowekspotykamy sie o 8 rano w czarnkowie vice niech wybierze miejsce my je znajdziemy i trzeba zabrac z soba grile i zarlo ja wezme grila podejrzewam ze jacki z gorzowa tez i hiacenty wiec 3 starcza trzeba kupis wegiel rozpalke alkohol
i zarlo to co kazdy je pasi buszmeno ty sie dogadaj z impulsem bo my razem wyjedziemy z reszta spotkamy sie w czarnkowie slavol wymys jakas trase alternatywna bez korkow
i dziur
Niestety, niemożliwe. Na pewno będzie trochę dziur, a być może jakieś koreczki małe...... Miejsce na spotkanie.... orlen na głównej ulicy Czarnkowa, nie daleko spółdzielni mleczarskiej, każdy trafi a jak nie to każdy miejscowy pokieruje. Bobryt wspomina że pod figurą spotykają się o 11.00-11.45 więc już nie wiem na którą jedziemy.....
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
myślę że w świebodzinie będziemy koło 11:15, o 11:45 myślę żeby wyjechać, bo ok 13 w ośnie chcemy być.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
to z pily o ktorej startujemy tak zeby spokojnie jechac 150nie przekraczajac pozdro
bedzie ktos dzisiaj na lotnisku??jesli tak to o ktorej??i czy bierzecie pod uwage F1??
Witajcie.
Karsto no raczej F1. Pytanie do władz Temu Piła do Świebodzina przez Czarnków? Czy ja coś przeoczyłem na mapie, bo jakoś tak mi naokoło wychodzi. Planowałem na Poznań i A1 prawie do celu.