Pozdro dla kolegi z czarnej 156 na Rzeszowskich blachach dzis okolo 15 koło wielkiej ci.. pomnika w Rzeszowie rzecz jasna.
Pozdro dla kolegi z czarnej 156 na Rzeszowskich blachach dzis okolo 15 koło wielkiej ci.. pomnika w Rzeszowie rzecz jasna.
...pozdro dla bardzo ładniej dziewczyny w srebrnym sedanie Suzuki Baleno na LUB na Spółdzielczości Pracy, co za oczy, co za uroda, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, proszę o numer telefonu na PRIV...
...i co że nie Alfy, ale pozdrowić mogę, co za Kobieta...
Ostatnio edytowane przez chmielo ; 24-08-2011 o 20:49
V-6 akustyczna heroina
pozdro dla 2 166 widzianych wczoraj na obodnicy Debicy
- czarna RSR
-bordowa LKR lub LSW
i obie prawdopodobnie na ramkach niestety nie machalem ani mrugalem bo w ostateij chwili zauwazylem
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
pozdrawiam Ludvigus widzanego dzisaj po 16 na niepodleglosci![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
może nie widziany ale nie wiem gdzie wrzucić
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...SZOW/305495762
Pozdrawiam wlascicieli Alf ktore mijalem teraz na trasie od rynku w strone NM.
kwasnybartek to Twoja alfe widzialem? bo stala jakas srebrna na lexusach ale nie przygladalem sie jakie tablice i czy ma ramki.
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
ktOsfajny to chyba nie ja bo wczoraj autko stało pod domem prawie cały dzień a ostatnio tylko po Kolbuszowej kręcę i do pracy śmigam.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
czyli ktos inny smiga srebrna na lexusach
---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
A ja sobie dzis zaparkowalem na podpromiu (parking prawie pusty) wracam po jakiejs godz. a obok stoi czarna 156 SWRZ ... C (bez ramek) Pozdrawiam wlasciciela ;]
Pozdrawiam Alfaholika ze zlotu AirShow w Radomiu w srebrnej 166 o rejestracji WRA CG12, byliśmy z 3 auta przed Tobą na parkingu w srebrnej 156. Jak się zlot podobał? był ktoś jeszcze na tym wydarzeniu? Jak wrażenia?