ee tam wazne ze polakieruja![]()
ee tam wazne ze polakieruja![]()
a jak jakis gamon dorwie sie do takiej bryki to glupota uderzy do lba
no zobaczymy co z tego wyjdzie... najwyzej bede razem z moja alfa podrozowac
@edit
swoja droga raczej nie dam rady sie wyrobic na sobote;/ jakos w poniedzialek odbiore ja od jakubowa
Ostatnio edytowane przez Gifas ; 02-04-2013 o 21:49
problem w tym że cerciarz wylatuje chyba w niedziele i obiecaliśmy mu że w sobotę się spotkamy...
a mówiąc już o sobocie to ja mogę tylko do godziny 16:00...czyli fajnie by było jak byśmy sie spotkali gdzieś koło 13:00-13:30....bo później mnie już nie będzie a w niedzielę jestem nie dostępny...a szkoda by było nie wpaść...
co wy na to pasuje taka godz....???
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...
ok 13:00 mi pasuję nie wiem czy pogoda nam nie zepsuje mini zlotu ma sypać i to ostro
- - - Updated - - -
(Panowie jestem chory na zapalenie oskrzeli ale i tak wpadnę chociaż na 30 min )
- - - Updated - - -
NIECH PADNĘ A WPADNĘ NA ZLOT
cerciarz widziałem dzisiaj ciebie rano około 9-10...jechałeś siódemką w stronę nowego dworu Gd.....nawet wyprzedzałeś mnie przed mostem w Jazowie...kurde ale te nasze 155 są piękne...z boku wyglądają wyśmienicie...
chyba jednak zostaje przy swojej i nie zmieniam na 164 z 3.0...
![]()
ja tez jestem chory ale mysle ze bede
a ja jestem zdrowy i też będę...a tak na poważnie to gdzie się spotykamy w sobotę o 13...
????
- - - Updated - - -
lepiej znaleźć miejsce gdzie moglibyśmy pojść na jakąś kawę w razie wpadki z pogodą....![]()
no to ok o 13 na starowce ale gdzie? w razie brzydkiej pogody mozna pojsc na pierogia czym pawlo12 jechales ze Cie nie zauwazylem? Do Gdanska smigalem i troszke sie spieszylem
![]()
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
jechałem durszlakiem czyli busem citroen Jumper...oznakowany DPD...![]()