moja 166 też wyraża chęć pojawienia się na spocie![]()
przy okazji ja tez się zjawie jeśli mogę
![]()
![]()
![]()
moja 166 też wyraża chęć pojawienia się na spocie![]()
przy okazji ja tez się zjawie jeśli mogę
![]()
![]()
![]()
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mogę wziąć na spota netbooka z kablami. Posiadam zarówno VAG KKL oraz ELM327 oraz FES-a więc jakby ktoś chciał się podpiąć pod kompa i coś posprawdzać to służę.
Wito, od razu piszę: Jeżdżenia Gtv nie ma w harmonogramie spotu![]()
Witam kolegów.
Przeglądnąłem ostatnie dwie strony (póki co) i tak się zastanawiam, dlaczego na spotkanie wybieracie dzień w tygodniu, a nie weekend?
Pozdrawiam.
- Rafał
Tak jakoś wyszło ponieważ założenie było aby zorganizować spot w okolicach Świąt Wielkanocnych, ze względu na to, że niektórzy są za granicą i wracają na te święta. Zatem początkowo planowano zorganizować spot przed świętami lecz pomysł (może ze względu na specyfikę świąt, Wielki Tydzień, te sprawy, whatever) się nie przyjął. W związku z tym padło hasło by to było zaraz po świętach, a zatem we wtorek. No i właśnie tak przedstawia się ta historia![]()
alces zapraszamy moze tym razem sie pokazesz?![]()
o co k'mon???
Mariusz, musisz tylko zamówić pogodęBo chyba spotkamy się na jakiś otwartym parkingu tym razem
![]()
Pracuję nad tym. Właśnie jestem w takcie załatwianiaZdecydowanie lepiej byłoby na otwartej przestrzeni - można byłoby jakieś fajne zdjęcia zrobić.
Też o tym myślę właśnie![]()