Może udałoby się kiedyś w jakąś sobotę albo niedzielę spotkanie zorganizować ? Nie musi to być oczywiście Galeria Mokotów
Byłaby szansa się przynajmniej poznać
Pozdr,
Może udałoby się kiedyś w jakąś sobotę albo niedzielę spotkanie zorganizować ? Nie musi to być oczywiście Galeria Mokotów
Byłaby szansa się przynajmniej poznać
Pozdr,
pewnie będę :d chociaż po 13h w pracy dzisiaj, w czw. może być różnie
Najprawdopodobniej tez przyjade w czwartek na spot, a na 21 na gokarty na RCW sie wybieram - sa chetni?
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Witam,
Calkiem niedawno dolaczylem do forum, chociaz sercem juz od dawna jestem alfista. Do tej pory tylko marzylem, ale wlasnie rozpoczalem poszukiwania mojej Belli. Jak tylko odnajde ta jedyna, przeznaczona mi 166, to pewnie bede bywal. A na razie to chyba jakos dziwnie bym sie czul przyjezdzajac Octavka brata...
Hehehe
Pozdrawiam
ja z kartów czwartkowych odpadam raczej,
w piątek idę![]()
No to Kurszu sie przejedziemy - moze ktos jeszcze dolaczy - zapraszamy chetnych, a szczegolnie tych, co nigdy nie byli - zapytajcie Czajny, czy mu sie spodobalo
Do zobaczenia jutro ;]
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka