a o mnie to zapomnieliście co?? ja nie jadę do berlina na zakupy a więc z wami pojadę to gdzie jest zbiórka?? no i przypominam że w piątek o 17 u nas jest ognisko jak kto chce to zapraszam
a o mnie to zapomnieliście co?? ja nie jadę do berlina na zakupy a więc z wami pojadę to gdzie jest zbiórka?? no i przypominam że w piątek o 17 u nas jest ognisko jak kto chce to zapraszam
a kto ty za jedenznamy tylko twoja zone bo ona ma alfe
i przygotowuje pyszne steki na grilla
nie zapomnielismy zbieramy sie w swiebodzinie pod jezusem tam bedziemy ok 11.30 a zbiorka jest 11.45 przywiez mi z berlina kebaba tureckiego ale z kuraka musi byc w ciescie i na 100% turecki
![]()
kurna nie doczytalem slavol wybral trase przez wronki pniewy to gdzies tam sie spikniem telefonem wedlug zumi w miedzikowie sie spotkamy na e 30 ty masz prosto z poznania a my zjedziemy z miedzychodu
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 09-05-2011 o 19:18
No to prezes namieszał, michu, jedź sobie do końca a2, potem na świecko, jak miniesz rondo to stań na pierwszej lepszej stacji paliw i dzwoń do prezia, a jak my będziemy pierwsi to prezio-samozwaniec dryndnie. Myślę że około 10.00 się gdzieś tam spikniemy..... pasuje?
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
moja alfa dzisiaj zameldowala gotowość do jazdy odświeżona a wiecie ze mialem dziuramy intercooler zupelnie innego ducha ma teraz pozdro
Ostatnio edytowane przez buszmeno ; 10-05-2011 o 13:49
dzis pisalem z sucharem tez jedzie spotykamy sie ok 9 na orlenie w czarnkowie kto jedzie z nami
Oczywiście, że przyjadę na 9 do Czarnkowa. Do zobaczenia.![]()