Strona 84 z 152 PierwszyPierwszy ... 34747576777879808182838485868788899091929394134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 831 do 840 z 1513

Temat: Prośby o oględziny aut z regionu

Użytkownik Rowerzysta Avatar SeBa_145
    Mieszka w
    Będzin-Warpie
    Auto
    AR 145 JTD 99'

Domyślnie

Cytat Napisał Szczepan Zobacz post
    Wielkie dzięki. Czekam na info
    Właśnie wróciłem z oględzin Czarny metalik w niektórych miejscach już mat Przednia szyba nieoryginalna, lewy błotnik źle spasowany z maską, podszybie plastikowe te czarne u niego już szare a nawet powiedziałbym biało szare pod reflektorami przednimi w zderzaku jakieś dziwne diody wkręcone porażka felgi 17' made in china, opony chyba też i oczywiście przednie fele zjechane krawędzie. W środku zwykła tapicerka szara raczej nic specjalnego. Tłumik podobno novitec ale u niego już od spodu zardzewiały, końcówki ostro okopcone. Jak ktoś wcześniej pisał PADAKA

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Szczepan
    Mieszka w
    Łódź, Polska
    Auto
    była: Alfa Romeo 147 jest: BMW 740i

Domyślnie

Wielkie dzięki kolego, masz u mnie rewanż

Moje maleństwo - kliknij na zdjęcie!

Pomogłem? - kliknij PODZIĘKUJ ZA POST!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar kobielczak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    GT 2.0 JTS

Domyślnie

Ktoś mi powie coś na temat tego auta?:

http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...516199063.html

Liczyłbym na opinie - czy dawno wisi na allegro? Ktoś oglądał? Komuś coś nie pasuje?

Użytkownik Ogier Avatar malutki
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

kobielczak - postaram się zerknąć na tę Alfę przy okazji, jutro zadzwonię i się dowiem gdzie stoi

Użytkownik Maniak resoraków Avatar kobielczak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    GT 2.0 JTS

Domyślnie

Super - w sumie do Jaworzna nie mam daleko.. ale jesli chodzi o 156 i silniki diesla to dla mnie czarna Magia.
    Jak tylko sprzedam Gtv'ke to za fatyge wysylam flaszke do Jaworzna ;D

Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Niestety dziś komórka gościa nie odpowiadała, jutro powtórzę próbę A co do flaszki to nie będzie trzeba do Jaworzna słać, ja prawie każdy weekend w Zabrzu jestem bo kobietę tam mam

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar mariatchi
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    Alfetka 156 SW 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Cytat Napisał mariatchi Zobacz post
    Witam.
    Prośba o zerknięcie fachowym okiem. Może ktoś zna ten egzemplarz?
    http://allegro.pl/show_item.php?item=2495780183
    Mailowałem z właścicielem, dość dobrze opisał wszelkie niedoskonałości auta. Największy problem to amortyzatory, są włożone "zwykłe" a nie do zawieszenie z ksenonami - samopoziomujące czy jakieś, nie znam się na tym.

Prośba do alfaholików z Gliwic o ewentualne obejrzenie jednej sztuki, uratujecie mnie od ew. niepotrzebnego spędzenia soboty w pociągach
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9...C25358766.html

Użytkownik Rowerzysta Avatar jakubGTV
    Mieszka w
    Jastrzebie Zdroj, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 166 3,0V6

Domyślnie

http://otomoto.pl/suzuki-vitara-jak-...C24630810.html tak z innejh bajki oglądałem ostatnio to z moim przyszłym teściem chcial dla siebie kuic... "Jak nowy" potargany dach rura cała tłusta z oleju i kapiąca schodzący klar z niektórych elementów wycieki oleju w silniku i akumlator ledwo dyszacy.A cena z 14900 na poczeaniu zrobila sie 12500
    Ostatnio edytowane przez jakubGTV ; 02-08-2012 o 11:15
    była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Bielawa - Ateny- Lublin
    Auto
    Kiedyś 156 3.0 V6 aktualnie 159 1.9 16v

Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

kobielczak - wybacz, że tak późno daję znać ale nie miałem przez weekend dostępu do internetu za bardzo. Auto byłem i widziałem. W dużym skrócie mogę je opisać jako warte zainteresowania. U tego właściciela, pierwszego w Polsce, od 5 lat. Jeździ nim żona bo drugie auto, służbowe, w garażu. I po stanie auta bym uwierzył w tę wersję, ponieważ w środku wg mnie auto jest w perfekcyjnym prawie stanie, aż się zdziwiłem jak otwarłem drzwi Skóra jak nowa. Już dla samego środka warto temu autu dać szansę. Z zewnątrz trochę gorzej. Dużo rysek od paznokci i dłuższych się znajdzie, ale są to na tyle płytkie rysu, że myślę, że polerka większość z nich skutecznie usunie. Ksenony są oryginalne, działają. Po prawej stronie drzwi jedne były wymieniane, a drugie zmieniane - ale o tym właściciel mówi beż żadnego kręcenia (spotkanie z zawracającą ciężarówką). Do tego prawe tylne z przetarciem. Szyby oryginalne (przednia i boczne z przodu rok 2003, tylny wszystkie 2002). Nakładki na progi z jednej strony trochę odstają ale to kosmetyka. Odpala w porządku, dwumasa nie słychać. Wydatkiem na już jest wymiana rury turbo, ponieważ teraz jest oklejona taśmą bo jest dziurawa. Widać to po zarzyganą olejem skrzyneczką bezpieczników na klemie. Której co za tym idzie brakuje zamykania. Inna rzecz, która mnie zainteresowała to komunikat, że jest za mała ilość oleju i żeby udać się do dealera. Właściciel utrzymuje, że normalnie jak wyjeżdżał z garażu to miał na 3 kreski oleju, a teraz może dlatego ze stoi na krawężniku. Wg mnie 3 kreski to i tak za mało, przynajmniej wg instrukcji 147 powinno być go więcej.

Aha, trzymanie lusterka lewego jest trochę wieśniacko pomalowane czarnym lakierem. Właściciel mówił, że zrobił tak ponieważ zaczynało już, jak to podobno jest w 156, zachodzić białym osadem czy rdzą. Ale o tym nie mam pojęcia. W każdym razie na prawym też widać lekki biały osad.

To chyba tyle z oględzin, jak coś mi się przypomni to dodam.

W każdym razie auto zrobiło na mnie pozytywne wrażenie. Gdybym nie miał swojej to może bym się zainteresował tym egzemplarzem Na początek dla mnie musowe sprawy prócz wiadomych jak rozrząd i olej to rura do wymiany i polerka i auto od razu z zewnątrz odżyje

Tak czy siak polecam Ci podjechać i auto obejrzeć, zwłaszcza, że Zabrze niedaleko
    Ostatnio edytowane przez malutki ; 05-08-2012 o 20:13