Myslałem że po faceliftingu Giullietta otrzyma zmienione przednie światła. Moim zdaniem to jedyny element stylistyczny który nie pasuje w tym aucia.
Myslałem że po faceliftingu Giullietta otrzyma zmienione przednie światła. Moim zdaniem to jedyny element stylistyczny który nie pasuje w tym aucia.
czy cena za niska? nie wiem...
Władcy Północy
Trochę nie na temat, ale może ktoś podpowie. Czy jeżeli kupię ten samochód w cenie brutto to już nie muszę się obawiać "przekrętu na VAT"? mobile.de/pl/Samochod/Alfa-Romeo-Giulietta-Turismo-2.0-JTDM/vhc:car,pgn:2,pgs:10,ms1:900_17_,frn:2004,ger:manu al_gear/pg:vipcar/229517090.html
hmm,
Ktos coś widzi niepokojącego w tym aucie ? Jak dla mnie prawie ok za wyjątkiem braku szyb przyciemnianych oraz czujników z przodu (ale w 2012 nie występowały jeszcze)
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ytjxj.html
płacisz brutto i finito
- - - Updated - - -
szukaj QV - będziesz miał podobne spalanie - http://www.motostat.pl/member/vehicles/stats/id/79000 - czyli porównywalnie jak 170 KM
a dużo więcej frajdy przy wyprzedzaniu!
Władcy Północy
Kupując używany samochód nie zawężaj sobie wyboru konkretną wersją silnikową - każda wersja benzynowa Giulietty fajnie jeździ. Zwracaj głównie uwagę na stan samochodu, silnik to sprawa drugorzędna. I nie wierz w bajki, że QV-ka pali podobnie do MA170KM - różnica jest i to znacząca. Tyle, że na komputer w TBI zaniża spalanie i podaje optymistyczne wartości a w MA jest dokładny niczym aptekarz![]()
Nie wierz w to... Moja qv pali tyle ile pali i nie podaje wyników z komputera tylko z dystrybutora. W subaru bylo podobnie 160 Km i 230Km palily przy podobnej jezdzie tyle samo, a różnica w osiągach znaczna
każdy samochód pali tyle ile się wleje... wybór wersji silnikowej ma sens ponieważ kupujesz auto by czerpać radość z jazdy, a nie z wożenia się z punktu A do punktu B... wersja 170KM w MA czy 235/240KM w QV oraz 250Nm/2500obr. w MA czy 340Nm/2000obr. w QV .... wybór jest chyba oczywisty jak chcesz jeżdzić
przy wożeniu sugeruję 1.4TB 120 KM i będzie niskie spalanie
pozdr.,