Wymieniony wahacz dolny, zrobiona zbieżność. Kasowanie błędów w kompie, STP do baku. Jutro do elektryka bo ksenon mruga.
I będzie git. Prawie
![]()
Nowe tarcze i klocki przód.
kupiłem i założyłem płaskie wycieraczki
Ostatnie opady uświadomiły mnie, że trzeba się rozglądnąć za nowymi wycieraczkami, bądź tak dobry powiedz co kupiłeś (producent, długości, a może link z allegro) i jak je zamontowałeś.
Co by nie było O.T. to wczoraj wymieniłem gumę wieszaka ostatniego tłumika - nareszcie jest idealnie umocowany
Pozdrawiam.
- Rafał
właśnie wróciłem z wymianki spalonych żaróweczek popielniczki , zapalniczki , zegara stanu paliwa, drugiej żarówki zegarka ( są dwie )
wszystko cacy![]()
zostało mi na zapas jakieś 20 żarówek 1.2W
wycieraczki z tydzień temu ( zwykłe marketowe - mieniam co jakiś czas jak mi się zachce bo dobre płaskie to drogie i mi pewnie zawiną zaraz spod bloku )
Kupiłem wycieraczki marki dipp. Może nie są to Valeo ale już wcześniej miałem zamienniki płaskie i byłem i jestem zadowolony. Wytrzymują spokojnie 10 miesięcy więc i tak długo, nie hałasują i dobrze przylegają do szyby, a co za tym idzie dobrze scierają.
kupiłem u tego allegrowicza:
http://www.allegro.pl/item1010494439..._1997_24h.html
Polecam, bo tanio i mega szybko, na drugi dzień już je miałem dzięki szybkim płatnościom allegro
Fotki wrzucę później, bo nie miałem kiedy zrobić. Montaż jest bardzo szybki na zasadzie klipsa, który się zapina i elegancko ramię siedzi.
Żeby nie było OT - wczoraj zaprowadziłem autko do blacharza żeby mi podłogę zrobił, bo trochę przerdzewiała.
fajne takie wycieraczki, szkoda tylko że u mnie była by kicha przez tą krzywą szybe
......
przyjechałem do pracy![]()
Ja byłem na przeglądzie, który przeszła bez zarzutówWahacze itd- elegancja... Także jestem spokojny
iiiii też wymieniłem wycieraczkę (a raczej samą gumę, bo mam oryginalne z wytłoczką AlfaRomeo i szkoda by mi było wywalić- logo jest, to niech zostanie - taki fetysz
![]()
![]()
)