no ja niestety nie dam rady sie zamienić, żeby 18.05 mieć wolne :/ bo muszę mieć 19.05 wolny, chciałem, ale się nie da...
no ja niestety nie dam rady sie zamienić, żeby 18.05 mieć wolne :/ bo muszę mieć 19.05 wolny, chciałem, ale się nie da...
Więc aktualizujemy listę , Grill 18.05.2013 Chodenice , spotkanie Texon Bochnia ul. Partyzantów 49 godz. 14.00 tak aby grilla z obiadem połączyć:
1. bumarc
2. ANET
3. misior82
4. czarek1994
5. ...???
ps. micrus tobie kiełbaskę z grilla wszyscy przywieziemy do wypożyczalni jak będziemy jechać na rutynowy przejazd po rynku![]()
nie ma sprawy zapraszam![]()
Jutro sobota a więc i nasz grill więc ja wezmę grilla , węgiel , podpałkę , talerzyki , sztućce i kubeczki. Reszta niech weźmie ze sobą tylko co tam chce wrzucić na ruszt![]()
Jeszcze z Brzeska Dwie srebrne 156![]()
no i gdzie ta reszta alf ?? grill w toku a was nie ma :-( podaje moj nr tel kontaktowy 668-812-110
Lepszej nieobecności na spocie to sobie nie mogłem wyobrazićDzięki za pamięć i przejazd pod wypożyczalnią Alfami
no i za obiad
P.S. mógłbym nim wykarmić cały batalion
![]()
fajnie fajnie bylo dzieki za spota miesko i w ogole fajnie ze chlopaki za bfzeska dojechali mam nadzieje ze bedziemy sie z nimi czesciej widywac dzieki za obecnosc i za to ze aneta nikogo nie odstraszyla :-D marcin od ciebie oczekujemy poprawy cobysmy nie musieli pisac do moderatorow o usuniecie twojego konta i postow :-P i do zobaczenia na nastepnym aa i czekamy na zdjecia :-D
Ja rówienież dziękuję za mile spędzony czas,na tzw.Pikniku rodzinnym miłośników AR.
- - - Updated - - -
I jestem ciekawa czy Marcin dostał już wymarzony wózek od dziadków.
Witaj Bochnio![]()
Witam serdecznie, już jako szczęśliwa posiadaczka 147Cieszę się, że jest tutaj(Bochnia) kilka/ - naście osób kochających alfy
Pozdrowionka![]()