Ja pozdrawiam himka z którym się pogoniłem po TychachNie trąb następnym razem bo i tak Cię widzę:p
Ja pozdrawiam himka z którym się pogoniłem po TychachNie trąb następnym razem bo i tak Cię widzę:p
Czyja czarna Giulietta za ktora wjechalem dzis na Bielskiej w korku, pare metrow dalej zjechala na Browar? pzdr![]()
Kogo wczoraj spotkałem na Metro? Czarna 147 ST ***** z przyciemnionymi szybami?
Przemek - nie wiem czy widzisz czy nie, bo ktoś wysiadałJa tam jestem skoncentrowany bardziej na moich pasażerkach
Ostatnio jak na rondzie przy Tesco Ci migałem długimi to g... widziałeś, więc wolałem tym razem WYRAŹNIEJ dać o sobie znać![]()
Pozdro dla Giulietty oraz 166 wyprzedzanej na A1 dziś ok. godz. 13 - 13.20. Jechałem z Gliwic na Świerklany.
_tomek! Zauważyłem Cię i odmachałem![]()
Pozdro dla kierowcy z ciemnej 159 mijanej na bytomskiej w piekarach, powitanie było a gdzie ramki???
Pozdrowienia dla kolegi z 156 z ramkami na parkingu REALa w Dąbrowie który stał koło drugiej 156 bez ramek...niestety nie było miejsca obok i swoją 159 postawiłem naprzeciwko
Szara GT z ramką z tyłu dzisiaj przed polibudą w Zabrzu, pozdrawiam właściciela![]()