Nowe tablice rejestracyjne i OC,zapasowe zarowki i bezpieczniki.
Nowe tablice rejestracyjne i OC,zapasowe zarowki i bezpieczniki.
Bella drugi dzien z rzedu w serwisie, wymieniony pierwszy raz rozrzad i pompa + naprawa kilka drobnych niedociagniec. Ogolnie 2 dni ogromnej tesknoty i zapuszczone auto![]()
Wygłuszyłem bagażnik już na zicher i poskładałem wszystko do kupy![]()
Wymienilem przewod podcisnienia od overboosta do zbiornika podcisnienia i przy okazji dokrecilem rure przy egr do chlodnicy egr. Efekt grzechotania przy lekkiej przegazowce do 1000 rpm nie slyszalny. Mam nadzieje, ze to bylo jego powodem.
Gesendet von meinem Xperia Arc mit Tapatalk 2
Wyciągnąłem kolektor wydechowy rozebrałem i wyczyściłem zmienną geometrie turbiny, roboty trochę było pozdrawiam
No i wielka d.. Dzwiek nadal jest, ale slabiej slyszalny.. Rece opadaja, ale kocham to auto
Gesendet von meinem Xperia Arc mit Tapatalk 2
Zamontowałem do Alfy Overboosta od Skody Octavii, jest identyczny jak w Alfie.
Ale niestety dalej mam problem z pojawiającym się Motor Control S.F...
Na 3 biegu przy 110km/h odcina gaz i pojawia się M.C.S.Fpuszczam gaz i moc wraca-CZY TO TAK MA BYĆ, ŻEBY SILNIKA NIE ZAJECHAC???
Na starym Overbooście nie mogłem rozpedzić Alfy do 150km/h, tera na 3biegu mam 110 tak więc poprawa jest![]()
male spa
![]()
Wymiana oleju,jest troche walki z pokrywa.Wlalem 4,5 l tak jak w instrukcji,ale zadzwonilem do FIATA i mowia,ze lac 4,2 l. Filtr filtrona.To ile w koncu?
Wysłane z mojego Transformer TF101 przy użyciu Tapatalka
Moja "julka" dorobiła się koloru na zaciskach
https://plus.google.com/u/0/photos?p...01469320565553