ja tak samo za Piasecznem udzielę się tu bo nie wszyscy z fb korzystają
18:00
19:00
20:00
a ja jestem umowiony z kolegami cassielem i zmianowym na kebab w efesie po spocie. jest efes w piasecznie? jak nie, to sorry, ale nie da rady![]()
Efes'u brak ale zapewniam że w pobliżu mam lepszy kebabik![]()
Jak piaseczno to ja odpadam, nie usmiecha mi sie przebijac w godzinach szczytu przez cala Wawe i jeszcze stac w korkach do Piaseczna.
Dodano po 6 minutes:
pomysł super bo nie darze SN jakąś szczególną sympatią, bo tam nie mamy nawet za bardzo jak wygodnie usiąść, nie wspominając o szamie czy WCale tkie wyjazdy w godzinach szczytu to masakra
tym bardziej ze wjazd na S8 z okolic BMW/ Żoli/BIELAN nie należy ostatnio do najłatwiejszych
![]()
Ostatnio edytowane przez Jaso ; 16-07-2014 o 14:37 Powód: Dodano
Brera Team Warsaw
Szocik Twój pomysł trzeba będzie zrealizować w przyszłości i wcześniej dać info co do miejsca, czasu i może grilla ?![]()
bo za dużo zamieszania ,a w ten
czwartek zostańmy pod Stadionem Narodowym standardowo od 18:30![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Nie no wiadomo pogadamy dzisiaj o jakimś terminie![]()
Ktoś coś się orientuje co to się działo nad wisłą dziś, co nad narodowym te helikoptery latały? Moja dziewczyna wracała tamtędy z pracy i podobno nie dało się przejechać.
I wrzuciłby ktoś model taj kamerki co podobno taka sama jak GoPro
Oczywiście dzięki za spocik
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
kamerka to chyba sj4000.. za tydzień można jak coś zamowienia z chin robicdziękuję wszystkim za moj pierwszy spot
super bylo fanrastyczni ludzie można pogadac normalnie i o glupotach i sie p o smiac.No i nasza jedyna rodzynka
nawet nawet....nice... ale przynajmniej normalna babka. .tylko te komary ...hmmm wygraly
![]()