Wg. Mnie jest ponad 10 osob na liscie wiec warunek zostal spelniony. Nie wiem czy jest sens caekac.
Wg. Mnie jest ponad 10 osob na liscie wiec warunek zostal spelniony. Nie wiem czy jest sens caekac.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 8V 163KM | 345Nm
Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155km
ja myślę, że nie ma na co czekać i tak z tymi czechami nic nie wyjdzie.
Wiesz gdyby tak było to zwykłe ledy na canie nawet w postojówkach też by się tak szybko nie paliły, a jednak często jest przeciwnie, po porstu ledy ledom nie równe ale za tą cenę można oczekiwać dobrej jakości, mnie tylko chodzi by uważać z podłączaniem.
A te ktoś przerabiał u siebie? Są dużo gorsze od tych na które zbierane jest zamówienie:
http://sklepledowy.pl/pl/p/Swiatla-d...-510L-12V/1505
W tych ring jest jako postojówka.
widze ,że jest już ponad 10 osób i mogę wam załatwić te dane do wpłat nawet na jutro tylko czy wszyscy z listy są zdecydowani bo chodzi o to żeby nagle 5ciu się nie wycofało . Równie dobrze mógłbym kase brać na siebie i potem całość wpłacić ale nie chce pośredniczyć w niczym żeby niedomówień nie było . Z kolei ty karamba wpłacisz na już a reszta np. się będzie ociągać miesiąc ( w oczekiwaniu na czeską ofertę ) - dlatego trzeba to zrobić zdecydowanie i tak jak prosiłem - po wpłacie najlepiej jak mi wyslecie na maila potwierdzenie wpłaty ( oczywiście na konto hurtowni - tak jak pisałem wcześniej )żebym miał jakiś pogląd ile jest już osób które wpłaciły .
Dodano po 2 minutes:
Patryk i te mają 7cm średnicy i będą za małe w otwór halogenu . Ori ma bodajże 9cm tak jak te Duolighty . No i tak jak pisał kolega wcześniej -ring jako postojówka , 4xled do dziennej no i tracisz przeciwmgielną .
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 14-04-2015 o 19:09 Powód: Dodano
ja płacę bez gadania i zwlekania![]()
Ok . Jutro po robocie podam dokładne dane . Miały być dziś ale niestety sajgon w pracy . Jeżeli ktoś z listy się wstrzymuje to proszę zawczasu dać znać .
jak ktoś się zapisał to chyba przemyślał ten zakup, mam nadzieje że dzieci tu nie ma. Wiadomo, że może wypaść jakiś nagły wydatek i ktoś się wyłamie. Tylko niech to powie, że nie da rady czy co abyśmy wszyscy nie czekali.