Strona 86 z 191 PierwszyPierwszy ... 36767778798081828384858687888990919293949596136186 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 1904

Temat: alfaholicy słupsk

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Piket
    Mieszka w
    Potęgowo
    Auto
    Alfa Romeo 156 2,5 V6 24V 197KM

Domyślnie

ja prawdopodobnie również się zjawie ale jeszcze jutro dam znać na 100%...
    Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!

adrianbig
    Gość

Domyślnie

Hejka. Od listopada mieszkam w Koszalinie. Hm podobno Słupsk nie lubi się z Koszalinem to prawda ? :p Nie patrząc na regionalne nidogodności prosze o pomoc. Gdzie w okolicy warto oddać moją belle GT do serwisu. Od dziś rana zaczeło mi coś głośno świszczeć nie wiem czy od turba bo to tez jakby w wydechu się nosiło. Chciałbym odwiedzić uczciwego mechanika, który nie namówi mnie na wymianę paru sprawnych części jak to było kiedys u mnie na Śląsku. Macie kogoś zaufanego i oczywiści niedrogiego? Ps szukam osób które przywitały mnie w zachodnipomorskim dwiema rysami na masce :/

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Slupsk
    Auto
    Alfa Romeo GT 2005 2.0 165 KM DISTINCTIVE

Domyślnie

ok to moze od nowa, ja bede pod Mcdonaldem o 18 dzisiaj, kto sie jeszcze zapisuje?

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Piket
    Mieszka w
    Potęgowo
    Auto
    Alfa Romeo 156 2,5 V6 24V 197KM

Domyślnie

Cytat Napisał adrianbig Zobacz post
    Hejka. Od listopada mieszkam w Koszalinie. Hm podobno Słupsk nie lubi się z Koszalinem to prawda ? :p Nie patrząc na regionalne nidogodności prosze o pomoc. Gdzie w okolicy warto oddać moją belle GT do serwisu. Od dziś rana zaczeło mi coś głośno świszczeć nie wiem czy od turba bo to tez jakby w wydechu się nosiło. Chciałbym odwiedzić uczciwego mechanika, który nie namówi mnie na wymianę paru sprawnych części jak to było kiedys u mnie na Śląsku. Macie kogoś zaufanego i oczywiści niedrogiego? Ps szukam osób które przywitały mnie w zachodnipomorskim dwiema rysami na masce :/

Ja jak zwykle przy takich pytaniach polecam firme ELTEC na ulicy słonecznej w słupsku... Jeden z niewielu zakładów znających się na alfach a to pewnie za sprawą tego że pracuje tam nasz klubowy kolega który od dawna jest miłośnikiem tej marki... podaje numer tel 59 841 23 03 Jak coś to proś do telefonu Tomka to na pewno się jakoś dogadacie...
    Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!

Użytkownik Świeżak Avatar kjanicki
    Mieszka w
    Słupsk / Gdańsk
    Auto
    brak

Domyślnie

adrianbig - wpadaj spokojnie na spota, nikt tu nikogo nie bedzie wyganiał

dobra ja też bede o 18 pod McDonaldem

Użytkownik Romeo Avatar motofan
    Mieszka w
    Słupsk
    Auto
    Było Alfa Romeo 156 2.0 T.SPARK 16V 1999r jest Renault Laguna II 1.8 Dynamic

Domyślnie

I ja
    spalanie 7.8l/100km
    ====================================
    pomoc w diagnostyce komputerowej Alf

Użytkownik Znawca Avatar prezes-tk
    Mieszka w
    Siemianice/Słupsk
    Auto
    Były: 2 x AR 166 2,4 20v, AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 2,4 20v, Giulia Super 2.0T. Obecnie inna marka.

Domyślnie

Cytat Napisał Piket Zobacz post
    Ja jak zwykle przy takich pytaniach polecam firme ELTEC na ulicy słonecznej w słupsku... Jeden z niewielu zakładów znających się na alfach a to pewnie za sprawą tego że pracuje tam nasz klubowy kolega który od dawna jest miłośnikiem tej marki... podaje numer tel 59 841 23 03 Jak coś to proś do telefonu Tomka to na pewno się jakoś dogadacie...
    Cieszę się, że Kolega Piket zadowolony i nie pokazuje się w naszym warsztacie tylko dlatego, że usługa została wykonana tak, że nie trzeba nic poprawiać. Do Kolego z Koszalina: nie ma się czego obawiać ze strony słupszczan, te animozje to dawne czasy, a poza tym ja sam pochodzę z Koszalina i jakoś w Słupsku żyję.

Użytkownik Romeo Avatar maciekm88
    Mieszka w
    Słupsk/Kępno
    Auto
    156 2.4 JTD 2003r

Domyślnie

Cytat Napisał prezes-tk Zobacz post
    Cieszę się, że Kolega Piket zadowolony i nie pokazuje się w naszym warsztacie tylko dlatego, że usługa została wykonana tak, że nie trzeba nic poprawiać. Do Kolego z Koszalina: nie ma się czego obawiać ze strony słupszczan, te animozje to dawne czasy, a poza tym ja sam pochodzę z Koszalina i jakoś w Słupsku żyję.
    I ja również w tym miesiącu zapewne u Was się pojawię...

oskardk
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich. Od niedawna stalem sie ponownie posiadaczem alfy. Tym razem padlo na 159. Obserwuje to forum i milo jest ze sie spotykacie w roznych miejsach. Ja niestety mieszkam za granica, ale bede na swieta i jezeli mozna to w miare mozliwosci bym sie pojawil. Tak na marginesie tojezeli moge w tym watku zareklamowac mojego brata mechanika i ktos ma problem z silnikiem(jtd) lub zawieszeniem to sluzy pomoca. Posiada swoj garaz,sprzet i oczywiscie komputer ze zlaczem OBD2. Zalatwia tez niedrogo czesci i cena za uslugi tez nie jest wysoka. zainteresowanych prosze o wiadomosc na maila, to podam nomer komorki. Pozdrawiam wszystkicz a w szczegolnosci wlasciciela przepieknej 155tki.

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:13 ----------

Zapomnialem dodac ze mieszka 15 km od slupska, a numer kontaktowy moge podac w miescu na odpowiedz wiadomosci do konkretbego uzytkownika. Chyba sie to nazywa priv. Jezeli sie myle to prosze o poprawienie mnie poniewaz nie wiem jeszcze dokladnie co gdzie i jak.

Użytkownik Romeo Avatar motofan
    Mieszka w
    Słupsk
    Auto
    Było Alfa Romeo 156 2.0 T.SPARK 16V 1999r jest Renault Laguna II 1.8 Dynamic

Domyślnie

Jeszcze jak by brak mechanik znał się na TS to bym te 15 kilosów ścierpiał.
    spalanie 7.8l/100km
    ====================================
    pomoc w diagnostyce komputerowej Alf