Jakby ktoś chciał to mam letnie barun bravyris 2 215 55 16. z 13 roku za śmieszne pieniądze .jak nowe.opini na ich temat nieznan wiec niebede zachwalał,.![]()
Jakby ktoś chciał to mam letnie barun bravyris 2 215 55 16. z 13 roku za śmieszne pieniądze .jak nowe.opini na ich temat nieznan wiec niebede zachwalał,.![]()
No i zalozyelm 235/40/19 wrazenia? w porownaniu do 235/45/18 to kierownica stawia wiekszy opor, samochod stał sie troche ociezaly na niskich obortach, ale tylko troche - tragedii nie ma. Spalanie pewnie tez pojdzie troche w gore ale to musze gdzies w trasie sprawdzic. Generalnie jest to wybor miedzy "wyglad badz komfort jazdy"...auto wyglada bajerancko ale cos za cos.
Jestem mile zaskoczony opnami marki DAYTON. Jakość do ceny zajefajna.
Też mam dobre zdanie o Dayton. Mam ciągle zimowki, które "kończę" w moim drugim samochodzie. Komplet kupiony w 2007 i jeszcze dużo bieżnika.
Tapnięte z Xiaomi Red Rice
a ja mam do kupienia w miare okazyjnie nowe Bridgestone Potenza S001 235/40R19 i nie za duzo opini na ich temat moge znalezc ;/
uzywal ktos ? brac, czy lepiej doplacic i kupic ContiSport 3, ktore mi sie wlasnie kończą ?
Miałem jakieś Brigestone wcześniej 235/35/19, mam teraz conti3 i imho te są lepsze.
Generalnie w testach conti wypadają znacznie lepiej niż te na B![]()
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
dzieki za odpowiedz
faktycznie Conti ma lepsze oceny, oraz jezdzi mi sie na nich super - ale nie mam porownania do innych z racji ze tylko Conti uzywam
bardziej juz w tej klasie opon jak wlasnie
Conti 3 (5)
Brid Potenza
P Zero
parametry beda zblizone, ...ale, co mnie i pewnie innych moze interesowac to:
jak jest ze zużyciem tych opon ? na ktorych sie 'dluzej' pojezdzi ? any idea ?
Potenza dość szybko się zużywa, ale coś za coś, w GTA wytrzymała 26tys km,teraz mam Potenze Adrenalin i na suchym świetna, niestety na mokrym juz nie poszalejesz:-D
wysłane z Xperia Tablet Z
Ostatnio edytowane przez grzesk ; 18-06-2014 o 09:47
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
Jakiś czas temu kupiłem opony Nankang (Taiwan) 235/40/R19 i obiecałem wrażenia z jazdy.
Zrobiłem już na nich ponad 5000 km, zużycie praktycznie niewidoczne, trzymanie na suchym bdb, na mokrym gorzej ale ciągle dobre. Co do hałasu to pojawia się w zakresie 100-110 km/h tak jak przy zimowkach które mam (Michelin). Ogólnie nie żałuję zakupu.
Pozdr