Prostują w Pieńsku koło cmentarza ale Czosnek twierdzi że byle jak.Widziałem też szyld na granicy Pieńska z Lasowem.Ewentualnie zapytaj w Olszynie Lubańskiej przy wjeżdzie od strony Lubania.
Prostują w Pieńsku koło cmentarza ale Czosnek twierdzi że byle jak.Widziałem też szyld na granicy Pieńska z Lasowem.Ewentualnie zapytaj w Olszynie Lubańskiej przy wjeżdzie od strony Lubania.
U kiryka? Zapomnij
Wydrapane na potłuczonej Lumii
Kiedyś zostawiłem belle żeby górny wahacz wymienili bo kumpel wyjechał. 4 godz! wymieniali jeden wahacz i jeszcze blotnik pogieli bo zapierali się chyba brecha
Wydrapane na potłuczonej Lumii
Nie wiem, kuzyn gdzies w lubaniu prostował felgi na wylocie dokładnie w strone jeleniej gory po prawej stronie tam gdzie tory.
p.s niebawem bd mial na sprzedaz dwie oponki w stanie dobrym pirelli 1010dot, 5mm bieznika jak by ktos chcial![]()
Orientuje się ktoś gdzie regenerują wtryski?
Jak by kto chciał dobre jogurty z niemieckiej fabryki, między innymi muller, to pisać pw, mam dostep i dobre ceny![]()
Siemka. Panowie, wiem że okres przed swiateczny to taki, gdzie każdy z nas ma sporo wydatkow, ale wpadlem na pomysł by pomoc zwierzętom... Dokładnie to zwierzakom w dluzynie w schronisku. Fajnie by było gdyby każdy ź nas wsrod swoich bliskich, sasiadow, znajomych, powiedzial o takiej akcji, i wtedy każdy by coś zebral, kupił od siebie. Potrzebne są stare koce, przescieradla, spanka, leki dla zwierzat, a przede wszystkim karma sucha, mokra, i też taka dla baaardzo młodych kociakow. Na koniec, np około 15-18 grudnia, można byłoby pojechać naszymi pieknymi autkami, i doatarczyc karme dla schroniska. Bylby to bardzo fajny gest z naszej stronY. Osobiście bez względu czy w tą akcje wchodzicie czy nie, ja tak zrobię. Jak by ktoś był chętny to piszcie![]()
Pozdro
Cześć znalazł ktoś w końcu kogoś kto prostuje felgi?
Pisałem do jelonki do sandexu zobaczymy co odpiszą.