Hej, co powiecie na temat tego autka Alfa Romeo 159 1,9 JTDM ?
Przy okazji, co to za rejestracja? Ktoś zna? Myślicie, że da się sprawdzić po niej jakieś pochodzenie auta czy to może jakaś zmyłka handlarska?
Hej, co powiecie na temat tego autka Alfa Romeo 159 1,9 JTDM ?
Przy okazji, co to za rejestracja? Ktoś zna? Myślicie, że da się sprawdzić po niej jakieś pochodzenie auta czy to może jakaś zmyłka handlarska?
No to może w grupie Alfaholików na FB widziałem, gdzieś na pewno, teraz nie odnajdę.
Komis jak komis, zasada ograniczonego zaufania obejmuje również i takie. Ja za bardzo zaufałem i się niestety przejechałem ale to może jeden przypadek na... jak chcesz u nich kupować, zrób przegląd w aso ale nie w Polinarzebo z nimi współpracują. Polecam zbadać zbieżność przed zakupem. Niedaleko autek.pl jest spec zajmujący się tylko zbieżnością, sporo mi powiedział na temat auta ale niestety już po zakupie... (namiary mogę dać na priv).
Panowie udało się od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem 159 - tki trzymajcie za nas kciuki. Jak będzie lepsza pogoda popstrykam fotki. Dzięki Wam za wszystko pozdrawiam do zobaczenia na trasie,!
Szerokości i bezawaryjności![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !