Gdzie podjechać we Wrocławiu na zaślepienie i wyprogramowanie EGR, ewentualnie samo wyprogramowanie?
Gdzie podjechać we Wrocławiu na zaślepienie i wyprogramowanie EGR, ewentualnie samo wyprogramowanie?
Witam
Gdzie zregenerować wtryskiwacze we Wrocławiu?? Ktoś coś wie o Turboserwis z Klimasa??
Pozdrawiam
Witam. Chłopaki jestem z Bogatyni koło zgorzelca. Zakupilem alfe 156 2.5 v6 i chciał bym wymienić Rozrząd. Wiem że nie jest to prosta operacja a tu w pobliżu nie ma konkretnego fachowca od alf. Kogo polecicie we wro. Bo chyba będę zmuszony aż tam się wybrać. Chyba ze znacie jakiś warsztat blizej mnie. Nie chce jechać do jakiegoś paprocha gdzie uziemi mi auto na miesiac bo nie bedzie wiedzial jak to zrobic.
Polecam warsztat Irbis we Wrocku na ul.Paprotnej ,lub na ul.Góralskiej do Pana Jarka. Oba mają alfy w małym palcu.
Czyli musze zadzwonić i jade do irbis. Dzieki za pomoc.
Tak dalej w bagdadzie mieszkam :-P Panowie coś tam nikt nie odbiera w tym irbis. Dzwonie rano i teraz i nikt nie odbiera.
Dzwonie ppd twn nr. Co tam na stronie jest podany.
Dobra dodzwonilem się. Odrazu po rozmowie wiadomo że gość wie co gada i zna się na rzeczy. Dzięki chlopaki.
Ostatnio edytowane przez Jaco200sx ; 17-05-2016 o 17:35