A plik z licencją udało Ci się pobrać? Bo ja mam:
Nie znaleziono strony dla adresu internetowego: https://maps.mopar.eu/services/servi...ence/undefined
A plik z licencją udało Ci się pobrać? Bo ja mam:
Nie znaleziono strony dla adresu internetowego: https://maps.mopar.eu/services/servi...ence/undefined
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
Nie udało się pobrać - ale nie wymagajmy zbyt wiele na raz, może jutro będzie i plik licencji![]()
U mnie już działa. Wersja 1056.
tylko trzeba na nowo się zalogować - jak ktoś trzyma otwartą stronę to nie pociągnie
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ostatnio edytowane przez Krzysztof ; 07-10-2020 o 13:56
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
hmmm, no faktycznie ciekawe czy zadziała (ew. po dodaniu rozszerzenia .dct). dla 8.8" też ściąga taki sam plik, z takim samym numerem i też bez rozszerzenia DCT. nie wiem jakie były wcześniej numery i zawartości plików, skasowałem wersję 1051 już.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Coś cienko z systemem informatycznym FCA. Radość trwała 10 minut i znów dali ciała.
16:55 - udało się pobrać plik licencji. Plik ma tą samą nazwę co plik do poprzedniej wersji mapy, ale zawartość jest inna.